28 Haziran 2010 Pazartesi

DÜZENBAZLAR KARIŞMASIN DEMOKRASİYİ BİZ BULURUZ, ÇÜNKÜ SEVERİZ BİZ BİRBİRİMİZİ.

Eskiden beri Emperyalist çıkarların Dünyada körüklediği çatışmaların, bölünmelerin, büyük savaşlara büyük felaketlere sebep olduğu açıktır. Bazı Avrupa ülkelerinin ve ABD’nin Dünyanın birçok yerindeki yıkımlar ve insanların çektiği acılarda büyük payları olduğu da kesindir.

Bu müdahale, saldırı ve işgaller için kullanılan yöntemlerde bizler için malumdur artık.


Bilindiği gibi ilk önce ABD’yi ve Dünyayı tehdit eden bir öcü yaratılır. Bu konuda kavramlar belirgin değildir, ayrıntılı Tarihi Sosyolojik Analiz ve tanım yapılmaz.

Çeşitli kavramları karmaşaya getirip, soğuk savaş dönemindeki Komünizm öcüsü gibi ya da şimdiki El Kaide, Hamas vs. gibi bir tehdit yaratılır. Bu gibi kurulmuş, içine sızılıp yönlendirilebilen ya da taşaron olarak kullanılan sürüyle örgüt vardır CIA tarafından.


Belirsiz, karmaşık ve kaynağı hedefleri veriliyor gibi görünmekle beraber, aslında hedefi muallâkta olan bir büyük tehlikedir bu tasvir edilen şey. Hem de bu büyük tehlike, sadece onları değil, bütün insanlığı tehdit ediyordur muhakkak.

İşte bu noktada sahiplendikleri insanlığı savunma ve koruma görevi, çok büyük bir haklı güç oluşturmaktadır. İşte bu Dünyayı kurtarma görevini üstlenenlerin karşısında kim durabilir ki? Nato ve uzantıları zaten elindedir ve Birleşmiş milletleri arkalarına almak da çocuk oyuncağıdır bu durumda.

Bu bölgedeki faaliyetlerine de tarafsız bir gözle bakarsanız görebilirsiniz bu entrikaları. Şu bir gerçek ki Emperyalistler eğer bir bölgede halkların özgürlüğünden bahsediyor, demokrasi getirmeye çalışıyorsa, o bölgede çıkarları var ve o bölgedeki ileri gelenlere diş geçiremiyorlar demektir. Bu durumda o bölgede her türlü kalkışma onlardan destek görür.

Eğer bir bölge onların egemenlik alanında ise ve ileri gelenler onlara biat etmişse, o bölgede her türlü Demokratik talep bastırılıp kışkırtılır. Kışkırtma sonucu ortaya çıkan her türlü tepki de terör kapsamına sokulur ve işbirlikçileri eliyle temizlenir.

Hangi Demokrasi getirme operasyonları iyi sonuç verdi ki bunların? Sovyetlerin komünizm öcüsünden kurtarılan Afganistan dibe vurmuş durumdadır, Saddam’ın zulmünden kurtarılan Irak malum. Iraklı Kadınların El Gureyb den yayılan feryatlarını duymamak mümkün müdür?

Buralara Demokrasinin gelip gelmediği de ortadadır. Bütün kıtalardan örneklemek mümkündür bunların Demokrasi getirme desteklerinin sonuçlarını…


Emperyalistlerin bu meşhur “demokrasi” getirme çabaları, birçok bölgede olduğu gibi Orta Doğu halkları içinde milyonlarca cana mal olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Şu kurtarılan insanları biri göstersin bana, bebeklere bile acımıyorlar…

Bir damla Petrol bir damla kandan daha değerlidir sözü ortada, çıkar insani değerlerden daha değerlidir bu sahtekarlar için. Bu gibilerin el attığı bölgelerde perişan olan kitleleri hep görüyoruz da kurtulan kimse görünmüyor ufukta.


ÜLKEMİZDEKİ ANTİ DEMOKRATİK SÜRECİ YARATAN EMPERYALİSTLERİN KENDİ FAALİYETLERİDİR ASLINDA.

Şu anda eleştirdikleri Anti Demokratik süreci yaratan, Sevr öncesinden bu yana, Osmanlıya ve giderek Türkiye’ye karşı senelerdir uyguladıkları kendi entrikalardır aslında. AB ve ABD etiketli her şeye dikkat etmekte fayda vardır, çünkü cümle haksızlıklar ve insan haklarına aykırı faaliyetlerin ardında bunlar vardır. Demokrasiyi istemeyen, Demokrasi havarisi geçinen ve bizim gibi sosyal kolektivist bir milleti parçalamaya çalışan bu malum güçlerdir aslında.

Bu belaları başımıza açan ABD Robot Devleti’nin ta kendisidir, ABD tezgahları ve desteği olmasa ne Kuzey ırak bu kadar cesaretle yapılanır ne de PKK o dağlarda gezebilir. Eski dönemlerde PKK’yı yerine göre hem ABD’nin yarattığı Saddam, hem Suriye, hem de İran çıkarları için bize karşı desteklemiştir.

Israrla halkın kafasına sokmaya çalıştıkları ''vesayet rejimi'ni'' yaratan ABD'nin ta kendisidir. Diyarbakır ya da diğer ceza evlerindeki meşhur işkencelerin sorumlusu da, bu vatanın evlatlarını Sağ Sol Alevi Sünni vs. diye ayırıp kışkırtıp birbirine vurduran, sonrada kullanamadıkları kişileri amacına yönelik astıran ABD kontrgerillasıdır.

ABD DESTEĞİ İLE EMPERYALİZME KARŞI SANAL MÜCADELE

Şimdi bazı kişiler, bu pislik işleri, Türkiye Cumhuriyetini bunlardan temizlemek isteyenlere yıkıp, Demokrasi getireceklerini iddia ediyor. Emperyalist beslemesi Kürt militanlar da, ABD’nin desteğinde, sözde Emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesi veriyor havası yaratıyorlar. Hemde CHE GUAVERA posterleri ile kürt gençlerini uyutup, ABD lojistik desteği alarak ve hayatta kendilerine en yakın olan Türklere karşı..

Bu durum öyle ikiyüzlü bir hale gelmiştirki, ABD Kontrgerillasının Diyarbakır Hapishanesinde Babasına işkence ettiğini unutup ABD çıkarlarına hizmet eden Emperyalist beslemesi Kürtler vardır.


Bu sorun BOP nin yaratıcıları desteklı Iraktan ve batıda yetiştirilip ülkemize akan Irak bağlantılı Kürt militanlar eliyle, Emperyalistler tarafından başımıza örülüyor. Akrabamız, komşumuz, iş arkadaşımız Kürt ahaliyi kışkırtmaya çalışan ikiyüzlü militanların, çatal dille geveledikleri yalanları deşifre etmek şarttır. Bunların, Emperyalistlerin Think Thank'lerinde üretilmiş yalanlarla örülmüş propagandalarını ve ABD’nin ikiyüzlü riyakârlığını açığa vurmadan bu sorun bitmez.

Bunlar Demokrasiyi sadece araç olarak kullanırlar, çünkü gerçek Demokrasi işlediği zaman Emperyalistlerin çıkarları yürümez. Bu arada yeri gelmişken belirtmek isterim, ABD İsrail'dir İsrail ABD, İsrail ile tiyatro oynayıp ABD ile balayı yaşayan sanal kahramanların maskelerini düşürmek gerekiyor.

Bu arada ekleyelim İsrail halkınında çoğu bu gidişten rahatsızdır
ve bizden farkları yoktur. Bizdeki uyutma vs, seçim dolaplarının oradada döndüğünden emin olunuz. Yani aslında, ABD ile sıkı etkileşim halinde olan siyonizmle tüm Dünya halkları gibi onların da başı beladadır.

Bu sıralarda bir Üçlü Mekanizma lafıdır gidiyor, bunun nasıl işlediğinide söyleyemezmiş efendiler. Söylenmese de anlaşılıyor. ABD, Barzani vs. Kuzey Iraktaki Yapılanma ve bizim işbirlikçiler, üçlü bu... Gelin siz söyleyin nasıl çalışıyor bu mekanizma. Bu işler muamma değil bizim için ama bunlar bizi aptal yerine koyuyor haberiniz olsun.

Demokrasi getireceklermiş bizim için, bu sahtekârlar oramızı buramızı karıştırmasın Petrolümüze göz dikmesin. Sıcak paraları ile hoplatmasınlar ikide bir ekonomimizi ve ellerini bir çeksinler münasip yerimizden, biz sosyal Milletiz Demokrasiyi biz buluruz çünkü severiz biz birbirimizi.

Gölge etmesinler başka ihsan istemez!

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder