3 Haziran 2010 Perşembe

EMPERYALİSTLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ SALDIRININ ŞİDDETİNİ ARTTIRIYOR!



Herkese anlatın bu İHH Gazze yardım konvoyu sarhoşluğundan çıksın herkes. Barzani bazılarının yaldızlı davetiyesi ile burada ve çok dolap dönüyor. Doğuda sınırlar Askerden alınıyor, hatta sınırlar kaldırılıyor.

Medya hainleri devrede, seferberlik hali
nde çalışıyor ve söylemlerinde Kuzey Iraktan, Irak Kürdistan’ı diye bahsediyorlar. Bu Gazze’ye yardım Palavrası Milletin gözünü bağladı, terör arttı kapsamlı hamle yapıyorlar arkası arkasına hamleler başladı.

ABD destekli Kuzey Iraktan bunca saldırı varken ve şehitler verilirken, Barzani’yi kardeşimiz naraları ile burada ağırlayan ve anlaşmalar yapanların amacı nedir. Cengiz Çandar vs. benzeri şahısların Kuzey Iraktan Irak Kürdistanı olarak bahsetmesine bakılırsa, ABD ve otlakçısı Emperyalistler Kürdistan’ı ilan edip tanımaya hazırlanıyor. Çeşitli Terör olaylarının yükselmesi, Askeriyeye vs. yapılan roketli saldırılarda dikkat çekicidir.

Bu işi de İHH tezgâhının sonrasında olgunlaştırmaları ilginç olmakla birlikte bu işlerin bağlantılı olduğu ispatlar niteliktedir. Ayrıca bu GAZZE işini örgütleyende Türkiye değil şeceresi karanlık ‘’İHH’’ ama gemiler önceden Türk bandıralı, sonradan Comor bandırası almış ama Türk Bayrağı çekilmiş ve bu iş Türkiye’ye mal edildi.

Buna izin verenler kimlerdir? Bu aşamada Türkiyenin İHH ya sahip çıkması için bazı manevralar yapılacaktır, buna izin vermemek gerekir çünkü İHH nın seceresi bellidir. Bu açıkça ortaya konmalıdır, çünkü büyük merak konusudur.


Bu işin nereye varacağı ve bu ölümlerin olabileceği kesinlikle bilinmekteydi. Ölenlerin ailelerine duyurulur, bu gibi girişimlerde ölümler, amaçlanan propagandanın şiddetinin artması için istenen amaçlanan bir şeydir. Gemideki pozisyon nedir? nasıl bir motivasyon oluşturuldu? Kışkırtma var mı? Bu konular incelenmelidir ve bu işin içindekiler hem Türkiye’ye yapılan emrivaki hem de bu açıdan soruşturulmalıdır, Savcılara duyurulur.

Hal buyken bu organizasyon nedeniyle Türkiye ye emrivaki ile yüklenen Hamas işbirliği görüntüsü gariptir ve bu emrivaki suçtur. Ayrıca ortaya çıkan olaydaki ölümlerin sorumluk yükü İsrail’in olduğu kadar bu işi organize eden ve bu işi Türkiye’ye mal edenlerin de sırtındadır. Ayrıca İsraili Protesto ederken ABD nin İsrail, İsrail'in ABD olduğunu unutmayınız ve hedefi şaşırmayınız. ABD'nin İsraile fırçaları palavradır.

Bütün olaylar ve bunların izlediği devamlılık gösteriyor ki, Emperyalistler ve işbirlikçileri saldırının şidddetini arttırıyor haberiniz olsun. Ayrıca bu konuya bağlı Kitlesel Protestolar ABD’nin planladığı bir dinci kalkışmanın örgütlenme ortamını ve çeşitli kışkırtmaların zeminini oluşturabilir, uyanık olunuz.

Benden söylemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder