29 Haziran 2010 Salı

BU BÖLGEDE NATO YU AKTİF HALE GETİRMEKTEN BAHSEDER OLDULAR.


Malum çevreler, dış destekleri ve içerde ittifaka girdikleri eski rant çevreleri ile yeni bir dönem açtılar her şey halkın lehine ve kontrolümüzde kanaati yaratıyorlar.

Fethullah’ın Ilıcak ın da müdahil olduğu kapsamlı Abant toplantıları, sanki o işlerden bağımsız organizasyonlar gibi öne çıkarılıyor ve mesajlar veriliyor. Bizim uyandırma çalışmalarımıza misilleme olarak planlamalar yapılıyor.


Halkın indinde tozpembe bir hava yaratıp tekrar uykuya geçirme çabası yoğunlaştı. Çünkü Toplumda özelleştirme yoluyla gerçekleştirdikleri yağmayı durduracak düzeyde bir uyanışın olduğunu fark ettiler. Buna bağlı olarak, AKP nin gelişi ve rantı kendi çevresine yönlendirişinden sonra birbirini yiyen çeşitli çıkar çevreleri, çıkarlarını koruma ve Stratejilerini sağlama bağlama kaygısı ile ittifak arayışı içine girdi...

Bu Küreselleşmecilerin her adımını çıkarı yönlendirir. Bilindiği gibi bir süre önce Barzani Ülkemize geldi ve çok güzel ağırlandı doyuruldu. Emperyalistlerin yandaşlarının ortak çok yanı var ve çok güzel anlaşıyorlar, hep birlikte TÜRK ORDUSUNA saldırmak da ortak hobileri...

Barzani yollarını asfaltladıkları köprüler yaptıkları PKK ya ulaşamadıklarını ifade ediyor. Birlikte TSK’nin PKK'ya yaptığı operasyonlara çok kızıyor eleştiriyorlar. Dahası bizim taraftaki işbirlikçiler de PKK’lıların TSK ya olan şikâyetlerini ve suç duyurularını uzun zamandır seve seve takibe koymaktalar. Birileri, Komutanlarımıza karşı Gizli tanık olarak PKK lıları kullanıyor. Bildiğiniz gibi bu sıralarda ABD Think Thank oyunları, diz boyu kilometrelerce balçık.


Barzani’nin gelişinden sonra Cengiz Çandar vs. kişiler kuzey Irak dan Irak Kürdistan’ı diye bahseder oldular. Dikkat ediniz bundan sonra Ilıcak ve benzeri neoconlar ve isminin önünde DR. Prof. vs. unvanlar olan kişiler Kürdistan, hatta bu gibi PKK ile uzlaşma vs. söylemlere ağırlık vermeye başladılar. İstihbarat paylaşımı, PKKtasfiye falan filan haber ve söylemleri ise sadece bizleri uyutmak için uydurulmuş palavralardan ibarettir.

Bu sıralarda bir PKK ile mücadele de Üçlü Mekanizmadan bahsediliyor, (Üçlü mekanizma Zaman yorumu tıklayınız) bunun nasıl işlediğini de söyleyemezmiş efendiler, böyle diyor yüce zat. Söylenmese de anlaşılıyor zaten, ABD, Barzani vs. Kuzey Iraktaki Yapılanma ve bizim işbirlikçiler, üçlü bu... Gelin siz söyleyin nasıl çalışıyor bu mekanizma. Yakında Kürdistanı ilan ve kabul etmeye hazırlanıyorlar bu açık. Artık bu işler muamma değil bizim için ama bunlar bizi aptal yerine koyuyor haberiniz olsun.

BUNA DEVAM EDECEKLER

Buna devam edecekler çünkü öyle imzalar attılarki Emperyalistlere göbekten bağlılar. Kamuoyunu bu fikirlere hazırlamaya çalışıyorlar, bütün çalışmaları bu yönde. Bakmayın İsraile atılan posta ya, İsrailin hami si ABD ile işbirliği had safhada çok ileri çalışmaları var. Hatta bu PKK ile masaya oturma işine de ABD arabuluculuk yapmalıymış. Ayrca şu hazmettirilmeye başlandı, NATO bu bölgeye gelip bize PKK ile mücadelede yardım edebilirmiş, bu lafları çok duyacağız önümüzdeki süreçte.


Bizim ABD ye tepkimiz çok olduğu için bu bölgeye NATO yu getirmekten bahseder oldular. Yani ABD mayınları temizletip sınırları kaldırtacağı bu bölgede alt yapı hazırlığı yaptırıyor. ABD, Kuzey Irak ve PKK ya ikmal yaptığı bu bölgeye, belliki NATO arkasına saklanarak gelecek.

Uzun süredir burada Sağ Sol, Kürt Türk, Alevi Sünni
vs. zıtlıkları kaşıyarak, iç çatışmalar çıkarıp bunu ivmelendirmeye çalıştılar. Bu yolla bu bölgede Kürdistan Ermenistan vs meseleleride tartışmaya açarak bu bölgeyi komple tartışmalı hale getirip, müdahale için uygun ortam yaratmaya çalıştılar. Bu şartlar oluşsaydı, NATO, BM vs. unsurlar bölgeye müdahil olacaktı.

Toplumumuzun bu konulara eskiden tecrübesi olması sayesinde bunu başaramadıkları ortada. Başaramayınca gerekçe yaratamadılar, bunların bizdeki işbirlikçileri işte bu yüzden çağrı yapıyor bu aşamada. Bu işbirlikçilerin Palavralarına kanmayınız, bu yönde azimle çalıştılar ve hala çalışıyor.

Bu yönde her şeyi yapmaya hazırlar, üstelik ihtiyaçları olan hukuki gücü elde etmek için, büyük bir azimle Anayasayı bile değiştirmeye çalışıyorlar. Bu çabalar bizi parçalayıp Doğuyu kavramak ve giderek bu bölgeyi kendi amaçlarına göre düzenlemek içindir.

Bu konuları gözden kaçırma yönünde tozpembe söylem içinde olanları bir kenara kaydediniz
ve biliniz ki, Evet derseniz Demokrasi gelecek palavrasını TV lerden halka pompalayanlar satılmış vatan hainleridir.

NATO vs. sistemlerin de ne amaca hizmet ettiği muammadır. ABD'nin kullanımında olan NATO'nun, mayın temizliği, sınır kontrolünün devri, sınırları kaldırma, Kamu güvenliği Müsteşarlığı, alternatif Ordu, vs. dolapların içinde olmadığına kimse inandıramaz beni.

Bir sürü Nato kılıklı ABD Üssü var, (90 küsur) Ülkemizde ve buna ek İtalyadaki Üssü'de İzmir Urlaya taşıdılar bizim Hükümetin onayı ile. Hal böyleyken ve Türlü
ABD dolaplarının döndüğü, Irakta faaliyet gösteren ve hiç bir insani kurala uymayan ABD Güvenlik şirketlerinin fink attığı bu bölgede, NATO'nun, kimlerin lehine ve hangi projeler kapsamında çalışacağını da siz söyleyiniz.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder