4 Mart 2011 Cuma

SON TUTUKLAMALAR AĞIRLIKLI OLARAK MALUM CEMAATİN SALDIRISIDIR



Tayyip Gül Emperyalistlerin isteklerine boyun eğen imzaları çoktan attılar atıyorlar ve bu gibi şeyleri uzun süredir hazmettirmeye çalışıyorlar. Fethullah cemaati ABD de üslenmiş durumda ve CIA vs. ABD kurum ve Kuruluşları ile yakın hatta iç içe çalışıyor. Afrika'daki hareketlerde Emperyalist bağlantılıdır, Freedom House denilen evler uzun süredir halkı Emperyalistlerin istediği yönde Motive etmektedir ve sonuç ortadadır.


NATO concept i ve Füzeler için imzaları attı İsrail’e posta atıp kahraman ilan edilen kişi ve yandaşı kişiler. Üstelik bunların uyuttukları halk bunları görememektedir, işbirlikçisi kişiler de bu girişimleri desteklemekte ve alkışlamaktadır...


Amerikan Savaş gemileri Akdeniz'e girdi, Libya vs de Fethullahçılarında yardım ettiği tezgâhlar tıkırında yürüyor. ABD Uçak gemisi Marmaris'te konakladı, her halde Akdeniz de dolanıp İzmir Urla'da Demir atacaktır, içimizdeki vatan hainleri adam diye gezip halka kendini Kahraman diye yutturuyorlar.


SON TUTUKLAMALAR CEMAATİN KİRLİ ÇAMAŞIRLARIN AÇIĞA ÇIKMASINI ENGELLEME VE ÜSTE ÇIKMA SALDIRISIDIR...


HANİFİ AVCI, NEDİM ŞENER vs. gibi istihbaratçı ve araştırmacı Gazeteciler ipliklerini pazara çıkarınca karşı saldırıya geçtiler, bir süre günah çıkarıp plan yaptılar ve bu işleri tezgâhladılar. Evet, Yayın organlarından yaptıkları patırtının içeriğine bakılırsa bu saldırı açıkça belli oluyor, bu saldırı buna yani kirli çamaşırlarını örtmeye yöneliktir...


Cemaatin gazete ve Televizyonlarını izleyiniz, bu sahtekârlar ODA TV konusunu ve kendi üçkâğıtlarını ifşa eden her çalışmayı, Ergenekon adı verilen varlığı bile tam ispat edilememiş esrarengiz bir örgüte bağlama peşindedir. Oluşturdukları Faşist rejime karşı gelişen her türlü Demokratik tepki ve hak arayışını muamma bir örgüte yardım ve yataklık etmek amacına bağlamak için altyapıyı oluşturmaya çalışıyorlar.


Buradan hareketle, belli kişilerden başlayıp giderek biz dâhil bütün muhalifleri ‘’Ergenekon’’ için yalanlar yayan yardımcı unsurlar yerine koymaya çalışacakları belli olmuştur. Emniyetteki uzantıları yolu ile yürüttükleri operasyonlar için senaryoları bu mecralardan izleyebilirsiniz. Yalanyolu Tv ve diğer yayın organlarının ortaya süreceği palavralar hareket ettikleri temel senaryoyu gerçekmiş gibi ortama yerleştirmektedir.


Allem Kallem yerleştirilen Islak imza tezgâhını da bu şekilde ''Millete karşı plan'' lafları ile kafalara kazımaya çalışıyorlar, Erzincan olayı keza öyle. Hâlbuki aylarca ortaya çıkmayıp şaibeli şekilde ortaya çıkan ve cihazlarda yapılabildiği ispatlanan ıslak imza muamma Planının, Ordu içine sızan cemaat üyelerine karşı olduğunu kendileri söylüyordu ( burada Millet kendi cemaatleri oluyor).


Bu dinsiz imansız vicdansız sahtekârlar hiç mi korkmuyor o dillerinden düşürmedikleri ve bolca kullandıkları ALLAHTAN? İleri Demokrasi imiş Milletin paralarını ve varlıklarını yağmalayıp düşmanlarla işbirliği yapan sahtekâr vatan hainleri, siz kim Kahramanlık kim? Demokrasi getirmek sizin neyinize, Allah cehennemde yakacak sizi sahtekârlar...


Yalan dolan sizin işiniz biz gibi dürüst kişilere iftira atmanız fayda etmeyecek, siz gıybet iftira ve iki yüzlülük içindesiniz ve ALLAH biliyor bunları. Kısacası siz ALLAHIN bildiğini kullardan saklamak için türlü tezgâh türlü dümen çeviren ve işbirliği yaptığınız Emperyalistlerle birlikte masum insanları hapse atan yalancı ve karanlık ruhlu münafıklarsınız...


Yurtsever Yurttaş









2 Mart 2011 Çarşamba

ABD ORDUMUZA HAKİM OLMADAN BU BÖLGEDE HAKİM OLAMAZ


Ordumuz hakkında bir çok spekülasyon yapılmaktadır ama aslında Ordumuz bu bölgedeki ve Dünyadaki sayılı ordulardan biridir. Biliyorsunuz Türkiye'ye uzun süredir büyük ve kapsamlı bir saldırı var, üstelik içerideki işbirlikçileri sayesinde hukuku kullanabiliyorlar ve her yere girdiler Emperyalistler. Buna rağmen hala rahat hareket edemiyor, Füzeleri ve askerlerini hemen yerleştiremiyorlar ülkemize.

Bunun sebebi bir Ordumuzun direnci birde bilinçli kesimlerin dışındaki halkı yalanlar ile kandırmış oldukları için uyanmaların dan korkuyor olmalarıdır. Hızlı hareket ederlerse halkın gerçekleri görerek uyanacağını biliyorlar. Bin dereden su getirip bin bir yalanla halkı kandırmaya devam edip karıncanın belini incitmeden bu Seçimlerdeki yetkiyi de alarak, Milli irade bize görevi verdi avantajını kullanmak istiyorlar.

ABD Ordusu göçmen çocukları, hapishane kaçkınları paralı askerlerden oluşuyor, birde mafya tipi Güvenlik şirketlerinden. Bizim Ordu mükemmel bir organizasyona sahip ve davul zurnayla askere giden ve vatan için ölmeye hazır bireylerden oluşmaktadır. Böyle mükemmel bir teşkilatı normal yoldan alt etmeleri mümkün değildir.

Bu yüzden yılan gibi içine sızıp, içine sızdıkları diğer kurumlarımızı ve Ordu kademelerini kontrol edebilecekleri kadroları oluşturmak zorundalar. Tıpkı 12 Eylül benzeri darbeleri yaptırdıkları dönemlerdeki gibi, o zamanlar Kontrgerilla ile becermişlerdi bu işleri şimdi benzeri yapılanmalar içindeler.

Vatan hainleri de canla başla bunların hizmetinde… Kimler mi? İlişkilerini, toplantılarını ve el sıkışanları izleyiniz görmemek imkansızdır.

Ordumuzu kısa yoldan bastırmak için NATO ve BM buraya gelmek için bahane arıyor. Yerleştirmeye çalıştıkları Füzeler de zaten Irakta mevcut olan kendi kuvvetleri içindir. Ordu içine sızan cemaatçiler i de Ordumuzu içten ele geçirip üstünlük sağlamak için kullanmaktalar.

Bunu başarırlarsa bu bölgede bir çatışma riski ortadan kalkacaktır. Orduyu tam olarak ele geçirirse, sahte Türkçülük vasıtası ile sahte Türk destanı yaratıp Mehmetçiği kendi oluşturacağı cephelerde kullanmak niyetindeler.

Çakma Türkçü örgütler hazırdır, Orta Asya içlerine ve kuzeye yayılmış vaziyetteler ve Tür ki Cumhuriyetlerde çalışmalar hızlanmaktadır. Sadece ABD kurgusu şanlı ecdat ve Türk İslam destanını ivmelendirmek ve gerçek vatanseverleri ayakları altından kaldırmak zorundalar. Bu iş içinde bilindiği gibi işbirlikçi hainler canla başla çalışıyor.

Görünen köy kılavuz istemez, atılan imzalar çizilen haritalar ortadadır. Baş imamı Kahraman yapma çabası da açıkça görülmektedir, sahtekar imam başımıza Padişah olmadan herkes birlik olmalıdır.

Yurtsever Yurttaş