17 Ocak 2011 Pazartesi

YEMEN CEPHESİNDE Kİ ŞEHİTLERE GÖZ YAŞI


BU BEYLERİN SÖYLEMLERİ İLE İLİŞKİLERİNDE BİR TUTARSIZLIK VAR.

Benim aklım karıştı, şanlı tarihine sahip çıkıyor gibi görünen bu beylerin söylemleri ile ilişkilerinde bir tutarsızlık var.

Tayyip bey, ABD nin Saddam dan kurtardığı Kuveyt de Kuveytli trilyoner iş adamlarından ödül alırken, Diğer bey Gül de, Bedevi Suudilerin ABD ile bir olup sünni Yemenlileri kışkırtıp Şii Yemenlilere saldırdığı Yemen de, Clinton ile buluşup, Yemen cephesinde şehit olan dedelerimize gözyaşı döküyor.

İşin garibi, Yemende gözyaşı döken Sayın Gül, Chatham House ödülü"nü Yemen cephesinde Bedevi arapları kullanan ve bu savaşta dedelerimizi şehit eden İngilizlerin kraliçesinden almıştır.

Yani, uzun süredir işbirliğinde oldukları ve ödüller aldıkları Arap kralları, prensleri, iş adamları da, Yemen cephesinde Şerif Hüseyin komutasında İngilizlerle bir olup Osmanlıya ihanet eden ve şimdilerde Emperyalistlerin eteğinden ayrılmayan ve İngilizler sayesinde Trilyoner olmuş Bedevi Araplardır.

O birlikte ağladıkları şehitlikte yatan Dedelerimiz de, dediğim gibi, Yemen cephesinde İngilizlerin ve başta Suudiler olmak üzere Osmanlıya karşı baş kaldırmış Arapların öldürdüğü şehitlerdir. Burada Arapların iki yüzlülüğüne mi kızayım İngilizlerin riyakarlığına mı Güleyim bilmiyorum.

Beylerin tafrasından gına geldi, ''İslam birliği kurulacakmış,'' Müslümanlara sahip çıkılacaksa Emperyalistlerin hizmetkarı olan prensi kıralı bırakıp ezilen Arap halkına bakmak gerekmez mi?

Birileri açıklasın bana bu çelişkili durumu, çünkü bence ABD’nin icazeti ile ve ABD işbirliğindeki Arap zenginleri ile kurulacak bir İslam birliği sadece ABD’nin ve Emperyalistlerin çıkarına uygun kurulur.

Yurtsever Yurttaş





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder