23 Ağustos 2009 Pazar

HERKES AKLINI BAŞINA TOPLASIN BÖLÜNME VE ÇATIŞMA SÜRECİNE GİDİYORUZ!

Şu sıralarda bazı Ulusalcı nitelenen Televizyonlara bir bakın, kaç kişi kaldı, konuşan, faaliyet gösteren? Şimdi şikâyet ediyorlar konuşacak kimse kalmadı diye.

Bir süre önce, ağzınızla kuş tutsanız abzurt konular hariç, çabalarınızla ilgili telefonlarınıza cevap bile vermezdi bu kuruluşlar.


Birde egosantrik karakterlerimiz var ve uzun süredir çıkışlar hep egosantrik özellikteydi. Herkes ben diye ortaya atladı peşimden gelin dedi, ne tarafa koşacağını şaşırdı vatandaş.

Ayrıca numaratöre bağlandı kitleler, parçalara bölündü azınlık gibi göründü.

İNTERNETTE ve SAĞDA SOLDA ÇOK BÜYÜK BİR POTANSİYEL BU DURUMDAN RAHATSIZDI.

Evet, geniş bir sahada ve internette, arka planda hiç bir çıkar düşünmeden fedakârca çalışan ve ön plandakilere avantaj yaratan büyük bir kesim var. Bu kesim önemsenmeli ve kol kola girilmeliydi, ama ön plandaki ben merkezciler, bunların fikirlerinden faydalandı ama adını bile anmadı, kol kola girmedi, birçok hocamız ve kardeşimiz fedakârca cebinden harcadı direndi ama sesini duyuramadı.

Bu fedakâr insanlara, Atatürkçü görünen bu Medya ve egosantrik ( Ben merkezci ) yapı yer ve önem vermedi, biz yaparız havasına girildi. Programlarına telefonla bağlayıp, ''vatandaşlarımız neler de düşünüyor'' demekle yetinip reytinglerine malzeme olarak kullandı.

Karşı çevreler en basit hareketleri bile destekler, mükemmel bir örgütlenme sergilerken, bu tarafta aymazlık yüzünden ben merkezci odaklar tarafından birçok kişi dışlandı, imkânsız ve çaresiz bırakıldı. Bir taraftan da her kese görev düşüyor diye anonslar yapıldı, ama ayağa kalkan dışlandı kale alınmadı.

Buna bağlı olarak, birçok sivil toplum örgütü köşeye sıkıştı ya kapandı ya da imkânsız kaldı. Birlik yaratılmadı, belli bir potansiyeli taşıyan kitleyi önemsemeyip arkasına almadıkları için ön planda olan benmerkezciler giderek yalnız kaldı, şimdide şikâyet halindeler. Bu aşamadan sonra kimi kime şikâyet edeceksin? ABD suyumu bulandırıyorsunuz sizi yiyeceğim diyor.

ŞU ANDA EMPERYALİST DESTEKLİLER VE ÇOK İYİ ÖRGÜTLÜDÜR!


Şu anda karşı cephe Emperyalist destekli ve çok iyi örgütlüdür, yurtsever Cephe dağınık ve toplayacak kitleyle bütünleşecek kurum yoktur. İnsanları toplayacak Demokratik bilinci verecek, mevcut yapının sanal Demokratik görüntü olduğunu, aslında Despot bürokratik bir yönetim oluşturulduğunu anlatacak bir yapılanma yoktur.

Bir şey itiraf etmek lazım, uzun süredir en önemli direnci Ulusal kanal ve Aydınlık cephesi verdi bu yüzden en başta ve en büyük darbeyi onlar yedi, işin tuhafı yayınladıklarını belli bir bilinçli kesim dışında kimse okumadı.

Üniversite gençliğine laf söylüyoruz da acaba büyükler çok mu mükemmel? Doğu Perinçek seneler önce, ABD Türkiye ye saldıracak dediğinde, herkes deli dedi. İşte balon kafaları bile kale alıp önemli insan muamelesi yapan ve kullanan düşman kapıda.

Bir an önce birbirimizi önemsememiz ve birleşmemiz lazım. Bu yapılamazsa sonuç hüsran olacaktır, bireysel hareket eden ve herkesin peşinden gelmesini bekleyen egosantrik ben merkezlerin cephanesi bitmek üzere.


Son zamanlarda, Sayın Bahçelinin çıkışı dikkat çekiyor, ama Cumhurbaşkanlığı seçimindeki payı sonuç olarak şimdiki duruşunu gölgeliyor, ama yinede Emperyalistlere karşı bu vatanı savunmaya hazır tavrı dikkat çekicidir.

YAŞASIN TÜRK VE KÜRT HALKLARININ KARDEŞLİĞİ SLOGANI!


Apo, Siyasalda öğrenciyken sol hareketin içindeydi, yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği sloganını ağzından düşürmeyen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan vs. gibi Antiemperyalist gençleri ve Komünizme hücum sloganı ile bunlara karşı kışkırttığı bir sürü Türk gencini astıran Emperyalistler, niye APO’yu destekleyerek onun vasıtası ile PKK’YI büyüttü? ABD teslim ettiği APO'nun asılmasını niye engelledi?

Büyük bir çelişkide şu, eski sol kesimin dilinden düşmeyen ''Türk ve Kürt halklarının kardeşliği'' sloganın devamında pişirilen ‘’AÇILIM’’ palavrası niye bugünlerde DİN bezirgânlarının dilinden düşmüyor? Ordu ne yanda? Diğer Kurum ve kuruluşlar ne yanda? Kavram kargaşaları, bilgi kirliliği had safhada, entrika, sahtekârlık ayyuka ya çıkmış durumda, kim kimdir cibilliyeti nedir.

Bütün bunlar merak konusu.

Bunların cevabı sert konuşup ipleri gerince ortaya çıkar, ama bu sahtekârlar kalp hastası Yurtseverleri bile terörist yerine koyarak temizleme yoluna gidiyorlar. Bu yüzden bunlara bu kozu vermemek lazımdır, bilhassa gençlere sesleniyorum dikkatli olunuz, eylemleriniz yasal olmalı.


Buna bağlı olarak, yasal çerçevede ipleri iyi gerelim ve hangi kurum ne yanda Atatürkçü yurtseverler kim? Atatürkçüyüm deyip düşmana çanak tutan sahtekâr Emperyalizmin uşakları kim? Gerelim ipleri yalanlar silinsin gerçekler çıksın ortaya.

Saygılarımla

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder