9 Mayıs 2010 Pazar

HANİ GEYİKLER VE OYUNU SATAN ŞEREFSİZLER VAR YA...



Hani vatandaş olup da vatanın satılmasını kayıtsız seyreden, ya da umursamayan reziller varya, bunlar insanım ben diye nasıl dolaşır ortalıkta? Daha da beteri, Emperyalist işbirlikçilerine oyunu satan şerefsizler var ya, bunlara ise hiç söyleyecek söz bulamıyorum.

İnsanları cahil bırakıp bundan istifade eden sahtekarlar bu gibilerin sırtını sıvazlayıp işini yürütüyorlar. Televizyonlarda bunların görüntülerini de ayrıca reklam olarak kullanıyorlar.. Oyunu satan ya da bana ne ben yoluma bakarım diyen adam vatanının Milletinin varlıklarını satıyor demektir, bunu birileri hatırlatsın şunlara.


Geçen gün Televizyonda gördüm, Kırıkkale’de salağın biri sonuna kadar oyum onların diye sanki onurlu bir duruş sergiliyordu. Herif zır zır cahil daha Anayasa paketini görmemiş, görse de anlamaz, dangalak daha şimdiden evet demeye hazır. Televizyonda kendini görünce birde çevresine hava atıyordur profesör edası ile ahkâm kesen bu ahmak.

Birde, çıkarına göre dalgalanan özde dansözler var. Şimdi mangalda kül bırakmayan bir sürü insan, geçen seçimlerde bu saflarla beraber hareket etti. Ekonomi sarsılırsa zarar ederiz diye vatan hainlerine oy verdi o seçimde bu gibiler.

Bunların Anayasa referandumunda ne yapacakları da muamma ve AB, ABD ve işbirlikçileri, bu takımın kaypak ruhunu hesaplıyorlar. Bir süre sonra, Desteklemezseniz Ekonomi sarsılır söylemleri ile bu korkak satılmış takımının korkularını deşeceklerdir, bundan emin olunuz.


Bu bilinçsiz hödüklere, bu vatan haini işbirlikçilerine iyi bir sopa lazım aslında. Sopa lazım çünkü bu gibiler eskiden beri aşılanan ''Ben yoluma bakarım ağbi yağ'' ya da ‘’ Yesinler de yapsınlar ağbi yağğ’’ söylemlerinin yansıttığı aşağılık sürüngen bir duruş sergiliyorlar.

Birileri böyle vatan haini salakları görürse yerini hatırlatsın, cahil olduğunu anlasın ki öğrensin ahmak. Ayrıca bu şerefsizleri kimse adam yerine koymasın ki yaptığının farkına varsın, bazı değerleri anlasın bu gibi ahmaklar.

En başta vatanseverlik, şeref ve haysiyet sahibi olmayı, onursuzca her güzel konuşanın dibine yapışmamayı öğrensin bu ahmaklar... Bunu söyleyince Milleti mi aşağılıyorsun diyor bu cahilleri kullanan sahtekârlar. Buna siz cevap verin, böyle onursuz bir duruş sergilemek yakışır mı mensup olmakla onur duyduğumuz Milletin onurlu bir ferdine.

Eğer onurlu bir duruş’sa konu her kes kendine çeki düzen versin. Her kes şapkayı önüne koyup düşünmek zorundadır çünkü dilenci ruhlu ve çıkarı için vatanını, halkını satabilecek tiynette kişilerden oluşan bir toplum içinde yaşamaktan hiç birimizin onur duyması söz konusu olamaz.

Önümüzdeki süreç belirleyecek bazı şeyleri. Ya bu gibi kişileri kusarız Toplum dışına, ya da bu gibiler, sahtekâr işbirlikçilerin üst düzey çabaları ile çürütür bizi.



Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder