18 Ağustos 2010 Çarşamba

HOCA EFENDİNİN ALLAHIN HUZURUNDA İŞİ ZOR OLACAK...




Zaping yaparken rastladım, Saman yolunda uzun süredir yayınlanan bir dizi filmde, huşu içinde yaşayan insanların içinde gezinen mayışık suratlı iki melek var... 

Bunlar sinirleri alınmış gibi duran sinirsiz stressiz iyilerin aralarında gezinip, sinirli stresli kötüleri temizleyen insan görünümlü sinirsiz stressiz melekler. 

Ülkemizi de mıncıklayan Uluslar arası dümenlerin hiç yer almadığı bu Fethullah yapımı filmdeki melekler, birde şu gerilimin tavana vurduğu Irak ve Afganistan'a el atsalar da, WIKILEAKS internet sitesinin açıkladığı ABD ile ilgili 85.000 + 15.000 savaş suçu içeren gizli belge üzerinde bir çalışsalar diyorum. 

Böyle ulvi bir çalışma sebebi ile ortaya çıkacak iş yükü sebebi ile gerekirse bu sinirsiz stressiz meleklere kâtiplik yapacak bizim gibi yığınla gönüllü bulunur. 


Aslını isterseniz bu sinirsiz stressiz Melekler, ABD'yi sinir strese soktuğu için şu WIKILEAKS İnternet sitesini cezalandırıp cehenneme yollar gibi geliyor bana. Eee, baş Melekleri ABD de yerleşik ve işbirliği halinde olduğuna göre konuya o taraftan bakmaları doğaldır tabii.


Bu gibiler için işin zor tarafı, bu bakış açılarını ALLAHA nasıl anlatacaklarıdır. O meşhur takkiye gıybet, iftira yöntemlerinin ALLAHIN huzurunda bir işe yaramayacağı kesindir. Hadi müritler Hocamız öyle dedi diyebilirler ama Hoca efendinin ALLAHIN huzurunda işi zor olacak...


Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder