2 Mart 2011 Çarşamba

ABD ORDUMUZA HAKİM OLMADAN BU BÖLGEDE HAKİM OLAMAZ


Ordumuz hakkında bir çok spekülasyon yapılmaktadır ama aslında Ordumuz bu bölgedeki ve Dünyadaki sayılı ordulardan biridir. Biliyorsunuz Türkiye'ye uzun süredir büyük ve kapsamlı bir saldırı var, üstelik içerideki işbirlikçileri sayesinde hukuku kullanabiliyorlar ve her yere girdiler Emperyalistler. Buna rağmen hala rahat hareket edemiyor, Füzeleri ve askerlerini hemen yerleştiremiyorlar ülkemize.

Bunun sebebi bir Ordumuzun direnci birde bilinçli kesimlerin dışındaki halkı yalanlar ile kandırmış oldukları için uyanmaların dan korkuyor olmalarıdır. Hızlı hareket ederlerse halkın gerçekleri görerek uyanacağını biliyorlar. Bin dereden su getirip bin bir yalanla halkı kandırmaya devam edip karıncanın belini incitmeden bu Seçimlerdeki yetkiyi de alarak, Milli irade bize görevi verdi avantajını kullanmak istiyorlar.

ABD Ordusu göçmen çocukları, hapishane kaçkınları paralı askerlerden oluşuyor, birde mafya tipi Güvenlik şirketlerinden. Bizim Ordu mükemmel bir organizasyona sahip ve davul zurnayla askere giden ve vatan için ölmeye hazır bireylerden oluşmaktadır. Böyle mükemmel bir teşkilatı normal yoldan alt etmeleri mümkün değildir.

Bu yüzden yılan gibi içine sızıp, içine sızdıkları diğer kurumlarımızı ve Ordu kademelerini kontrol edebilecekleri kadroları oluşturmak zorundalar. Tıpkı 12 Eylül benzeri darbeleri yaptırdıkları dönemlerdeki gibi, o zamanlar Kontrgerilla ile becermişlerdi bu işleri şimdi benzeri yapılanmalar içindeler.

Vatan hainleri de canla başla bunların hizmetinde… Kimler mi? İlişkilerini, toplantılarını ve el sıkışanları izleyiniz görmemek imkansızdır.

Ordumuzu kısa yoldan bastırmak için NATO ve BM buraya gelmek için bahane arıyor. Yerleştirmeye çalıştıkları Füzeler de zaten Irakta mevcut olan kendi kuvvetleri içindir. Ordu içine sızan cemaatçiler i de Ordumuzu içten ele geçirip üstünlük sağlamak için kullanmaktalar.

Bunu başarırlarsa bu bölgede bir çatışma riski ortadan kalkacaktır. Orduyu tam olarak ele geçirirse, sahte Türkçülük vasıtası ile sahte Türk destanı yaratıp Mehmetçiği kendi oluşturacağı cephelerde kullanmak niyetindeler.

Çakma Türkçü örgütler hazırdır, Orta Asya içlerine ve kuzeye yayılmış vaziyetteler ve Tür ki Cumhuriyetlerde çalışmalar hızlanmaktadır. Sadece ABD kurgusu şanlı ecdat ve Türk İslam destanını ivmelendirmek ve gerçek vatanseverleri ayakları altından kaldırmak zorundalar. Bu iş içinde bilindiği gibi işbirlikçi hainler canla başla çalışıyor.

Görünen köy kılavuz istemez, atılan imzalar çizilen haritalar ortadadır. Baş imamı Kahraman yapma çabası da açıkça görülmektedir, sahtekar imam başımıza Padişah olmadan herkes birlik olmalıdır.

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder