18 Ocak 2010 Pazartesi

ABD TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNE ASKER VE MÜHİMMAT YIĞIYOR.


Değerli Yurttaşlarım, bazı Adamlar barış kardeşlik palavraları ile güney doğu sınırlarındaki mayınları kaldırıyorlar. Giderek sınırları toptan kaldıracaklar, Askeri sınırdan çekerek yeni sınır görevlileri yerleştirme numarası bunun ön adımı. ABD Iraktan çekilme numarası ile Türkiye’nin bu bölgesi başta olmak üzere çeşitli bölgelerine Asker ve mühimmat yığıyor.

Bu işbirlikçiler de bunlara çanak tutup, sürekli Devlet adına imzalar atıyor. Halkın gözünü boyamak için Halkın bütçesinden trilyonlar harcayarak gösteriler düzenleyip, TV’lerden ilerliyoruz rüyası yaratıp göz boyuyor.

Bu yolla, İstanbul Kültür başkenti falan derken gelecekteki Honk Kong misali Finans merkezi İstanbul fikrine Milleti alıştırıyor... Devam edebilmek için halkoyuna ihtiyaçları var. Bunu almaları zorlaştığı için, Referandum süresini kısaltıp, bazı hamlelere hazırlanıyorlar.

RÜYA GÖRMEYİN

Iran’ın arkasında Belucistan ve Pakistan, Hindistan arasında Keşmir meselesi kışkırtılıyor, ayrıca bir Peştumistan konusu kaşınıyor. İsrail’le birlikte, Gazze’ye kadar bütün bölgeyi kontrol altında tutuyorlar, Irak malum. Hazar çevresi Ortadoğu ve Kuzey Afrika enerji bölgeleri, kontrole alınıp ele geçirilmek isteniyor.

El Kaideyi ABD kurmuştur, Hamas da El Kaideye bağlı oluşmuş İsrail Destekli bir örgüttür. İsrail Filistin ve Gazze’nin bulunduğu bölgeye, ayrıca Afrika’ya ve Anadolu’ya bakan Kıbrıs’ı, adım, adım kavrıyorlar.

Aşağıda Yemen konusu çok önemli, yeşil kuşak Stratejileri kapsamlı ve güncellenmiş olarak devrede. Fas kuvvetlerini kullanıyor Yemende, Yemen yönetimi de bizim işbirlikçiler gibi kendi halkına karşı ABD ile işbirliği içinde. Müslüman Suudilerde bu işe yardım ediyor.

SANKİ ANTİEMPERYALİSTLER

İsraillilerin bizim işbirlikçilerle araları iyi... Birbirlerine omuz atıp bizimkilere iç siyasette sanki Müslümanların yanındaymış havası yaratıyorlar. Şu hafiften omuz attıkları İsrail’i Birleşmiş Milletlerde bir kınasalar da bir görsek. Bu kınama sonucu, Stratejik ortakları ABD’nin ve yardımcısı İngiltere’nin kükremesine ne tepki verecekler merak ediyorum. Onlar kınamayı engellemek için kükreyince bu postaları atabilirlerse o zaman anlarız kim ne kadar delikanlıymış.

Yapılan belli bu gösteri iç politikaya yönelik, kimin ne kaybı var? Bu tartışma onlara ne kaybettirir ne kazandırır diye bakmak lazım. İsrailin aşağılamaya yönelik bu hareketi üstüne bizimki hafiften kükredi, gariban Arapların kahramanı oldu. İsrail bir yerde Davos daki One Minute postasının rövanşını almış oldu, bizim efede ABD yalakası Petrol Milyarderi Araplardan madalya aldı.

Yani iki tarafta prestiji dengeledi, peki bu işten kim kazançlı çıktı? Evet tezgah ortada, görüldüğü gibi bu işler küçük üçkâğıtlar aslında. Böyle büyük laflarla Trilyonluk plazalardan yanlı yayın yapan renkli TV’lerden, çokbilmiş tuzu kurular ve koca göbekli Haşmetmeap’lar tarafından halka verilince bir halt gibi gözüküyor.

Şu çok iyi anlaşılmalıdır ki, bu tezgahlar bölge halklarının değil, sadece Emperyalizmin işine yarar. Bütün vatanın evlatları Antiemperyalist cephede bütünleşmelidir. İlerde başimiza büyük çorap örecek anlaşmalara ve protokollere imzalar atmaktalar, bu hainlerin Devlet adına imza atması engellenmelidir.

Yurttaşlar bu konuda duyarlı olunuz, çok tehlikeli bir dönüm noktasındayız. Hız kesmeden bilinçlenme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam ediniz. Önümüzdeki seçim veya Referandum çok önemlidir, Millet kesinlikle uyanmalı ve birleşmelidir, kardeşi kardeşe vurduracak kışkırtmalara karşı da çok uyanık olmalıyız.


Evet, düşman kapıda işgale hazır, bu toplu durumda biz kesinlikle vatan evlatları arasındaki kışkırtmaları bertaraf edip güçlü bir cephe oluşturmalıyız, bu vatanın evlatları birbirini yememelidir. Emperyalistlere bağlı Provokatörler direnci zayıflatmak için, bu gibi iç kavgaları körüklemeye çalışıyorlar.


Bu enerji savaşları, Globalleşme dedikleri yeni Dünyanın tetikleneceği bir aşamadır. Bunun sonrasında giderek yaratılan rüya bitecektir. Dünya halkları bu uykudan, bütün haklarını, hatta vatanlarını yani her güvencesini kaybetmiş, ucuz işçi ve aptal Tüketici olarak uyanacaktır.

Bu uyutulmanın sonunda, kitlelerin kaderi, Sağlık, Eğitim, Emeklilik ve örgütlenme hakkı gibi konular bile arsız ticari zihniyetin insafına kalacaktır. Bu kitleler, kaynağı belirsiz sermayelerin lehine çıkan kanunları seyredip, bu kar amaçlı organizasyonlarının merhametini bekleyen zavallılar haline gelecektir.

Yurtsever Yurttaş

2 yorum:

  1. Başka birşey(benzer birşey) ararken buldum burayı...Şans!...Düşündüklerimi ve düşünemediklerimi yazan olursa okuyabiliyorum...Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. BENCE CERN DENEYİ VE GWEEN TEKNOLOJİSİNİN DENENMESİDE BU PROJENİN TEKNOLOJİK AÇIDAN DESTEK PROJESİDİR.ADIM ADIM İLERLEYİŞLERİ YER ALTI KAYNAKLARINA HAKİM OLMAK AYRICA MEVSİMLERİDE DOĞA OLAYLARINIDA KENDİLERİ DENGELEYİP YİYECEĞİMİZ SEBZE MEYVEYE DAHİ BİZLERİ KÖLE ETMEK.BENİM GÖRÜŞLERİM BU YÖNDEDİR SAYGILARIMLA...

    YanıtlaSil