27 Şubat 2010 Cumartesi

TELEVİZYONLARDA BÜYÜKLERE MASALLAR, DİZİLERİ YOĞUN OLARAK YAYINDA.


Televizyonlarda büyüklere masallar, dizileri yoğun olarak yayında. Yandaş gazeteci ve 2. Cumhuriyetçilerin martavalları ve özgürlük havarilerinin palavraları bombardıman halinde beynimize çakılmaya çalışılıyor.

Nutuklara bir bakın, şiirler okuyup, duygulu palavralar gırla gidiyor, bilmesek yutmak an meselesi. ABD'nin bombalar attığı ve yayılmaya çalıştığı Asya’dan, Karadeniz’in Kuzeyi Kafkasya’dan turistik hikâyeler anlatıyor masalcı amca.

Baş imam bizi nurlu ve Demokratik ortama götüreceği konusunda inandırıcı olmaya çalışıyor. Sanki Katarda ABD Clinton’la buluşup uyguladıkları planları konuşan, işbirliği içinde olduklarını açıkça söyleyen onlar değil. Bu yalancıları ifşa edin Yurttaşlar Referandum ve Seçimlere hazırlık halindeler.

Anayasa değişikliği ve Yargıyı baskı altına alıp hükmetme çalışmaları ortada. Emperyalist işbirlikçileri Türkiye Cumhuriyetini yerle bir etmek için saldırılarını arttırıyor, çünkü Ağabeyleri ABD ve güdümlü dış destekleri destek verip acele ediyor. Bunu anlamak için Prof olmaya gerek yok, iyi takip edip biraz dikkat edin yeter.

ABD Irak sınırlarını kaldırtıyor ama Milletin direnci yüzünden bu bölgeyi kavrayamadı. Erzincan’da kuyruğu yakalattılar, İçişlerinin savcı Hâkimler ayarlama foyası da ortaya çıktı. Gördüğünüz gibi hep birlikte büyük telaş içindeler.

Yandaş Medyalardan da hizmetkârı Neoconlar Medyaya yayıldı yine, Ekonomi düzeliyor, bunlar ülke yönetiminde başarılı falan filan diye palavralar empoze ediyorlar Millete. Takip edin açıkça gürlüyor, MHP ye Faşist deyip, CHP ye PKK lıları vekil yapma, işlerine taş koyan Aydınlıkçılara PKK işbirliği yalanı atmaya kadar varan bin bir tezgâh içindeler, çünkü Türkiye’yi iç etme planları bozuluyor.

PKK nın sözcülerinden olan Sırrı Sakık'ın, DTP yi kapatılası sırasında AKP ye yönelttikleri suçlamaları bırakıp, hepimizin yalan olduğunu bildiği bir iddia ortaya atarak, AKP ye destek atar bir pozisyona geçmesi de dikkat çekicidir. Bu kapatma olayının bir tezgahın parçası olma ihtimalide vardır.

Bir yandan Erzincan olayını hasıraltı ediyorlar bir yandan Seçime hazırlık yapıyorlar, eğer bu oyları bir alırlarsa önlerinde hiç bir engel kalmayacak. Bunların Özgürlük Demokrasi ve Milli menfaatlere dair hiç bir lafına inanmayın, hepsi palavra. Birde her lafın sonunu Allah yar ve yardımcımız olsun diye bitiriyor bunlar.

ÖNCEKİ YAZIMDA YAZDIKLARIMI TEKRAR EDİYORUM

Helal olsun size yalancı sahtekârlar, hadi bize yutturdunuz Allaha nasıl yutturacaksınız bunları? Bunun cevabı da o çok reklamını yaptığınız inancınızın ayarında yatıyor. Doğruluk naraları atan bu yalancılara ne demek lazım? Allah yar ve yardımcımız olsun demekle olmuyor beyler, bırak yardımcı olmayı, bu yaptıklarınız için Cehennemde yakacak ALLAH sizi.

ABD ile uluslar arası sermaye ile işbirliği yaptıklarını kendileri söylüyorlar. Gerisi buna bağlı gelişiyor zaten, hangi birini söylesem. İlk önce ABD ile ilişkileri bitirsinler, çünkü ABD bu bölgeyi işgale hazır. En iyi savunma saldırıdır tekniği ile hareket ediyorlar. Gündem değiştirilmesine müsaade etmeyiniz, bunların üçkâğıtlarını sürekli gündemde tutunuz.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder