7 Şubat 2010 Pazar

YALANCILAR VE DOĞRULAR... BİZ YALAN SÖYLEMEYİZ YUKARIDA ALLAH VAR!



Yurttaşlar bir süredir bu riyakarlığı izleyip biriktiriyorum öfkemi ve seyrediyorum olan biteni. Medya yine riyakarlık kaynıyor ve böğürüyor birileri. Yalancı bunlar, bize iftira
atıyorlar, diye bas bas bağırıyor adamın biri. Bir de öyle sert ki sorma gitsin ve de çok mağdur zavallı.

Bu arada birileri de habire çalışıyor özgürleşiyoruz naraları atarak ama gidişat ortada. Objektif bakılacak olursa, savunma gücümüzü zayıflatacak bazı budamalar için sonsuz bir gayret var. Bu hamlelerin AB müktesebatı gereği olduğunu iddia ediyor Allah yoluna baş koyduğunu iddia eden ve saltanat görüntüsü veren bazı beyler.

Bu arada, müktesebatlarına uymaya çalıştıkları AB üyesi Devletlerde bildik Emperyalistlerin ta kendisi.
Esip gürledikten sonra her lafın sonunu, sanki gazaya gidermiş gibi, Allah yar ve yardımcımız olsun diye bitiriyor bu tiyatrocular.

Yakında Obama da derse bunu Müslümanların önüne düşüp sakın şaşırmayalım. Dikkat edilirse ağır Müslüman gözüken Devletlerin alayı ABD ile işbirliği içinde, karşı çıkanlarada El Kaide derler olur biter.


Ha babam çalışıyor bunlar, AB ve ağırlıklı olarak ABD çıkarları için. Ülke ilerliyor diye bütün mecralardan gülücükler içinde mesajlar veriyorlar. Çok büyük bir dava üstlenmiş havası yaratıyorlar naralar atarak, zannedersin sanki cihata çıkmışlar. Bu arada barış içinde bir Dünya varmış ve huzur içindeki bir bölgedeymişiz gibi doğu sınırlarımızı kaldırıyorlar ve ABD'nin Asker yığmasına izin veriyorlar Ülkemize.

İncirlikte hareketlenme sürüyor, barış söylemleri ve özgürlük masalları anlatarak, bu bölgeye Iraktan Asker aktarıp yerleşiyor birileri.
Eski Üslere ek, İtalyadaki Nato Üssü İzmir Urlaya taşındı bu arada apar topar, 6. Filonun buraya geleceği söyleniyor. Doğu sınırlarımızda Mayınları temizleyip, ABD'nin, ülkenin her yerine Asker yerleştirmesine izinler çıkarıyor bu yalancılar.

Bu arada tek kötü bizim Ordu ve anayasal bazı kurumlar. PKK lılardan devamli şikayet geliyor ve PKK'lıların şikayetlerini ve suç duyurularını işleme koyup, Ordumuzu yargılıyor ABD'nin emriyle bu kişiler. Hükümete karşı tertip kozunu kullanıp yasaları çıkarları doğrultusunda kullanıyorlar. Atlantik ötesinde çok kullanılan yöntemler bunlar ve oradan
devamlı yeni iddialar pişirilip atılıyor ortaya.

Bu yolla Ordumuzu budayıp, vatanı savunmamızı zayıflatmak için her şeyi yapıyor bunlar. Üstelik doğru iş yapıyor havasındalar, tavırlarına bakarsan Antiemperyalist Kahraman herbiri. Bütün
Dünyada barış varda, bir tek bizim ordu ve anayasal Kurumlar faşist, gibi bir tavırları var bu hainlerin.

DÜNYA TOZ PEMBE SANKİ


Bir bakalım bölgedeki duruma; Irakta durum belli, Nükleer ve kimyasal silah var diye girdi ABD, hepsi yalan çıktı. Demokrasi gelecek dediler, Halk perişan oldu. Halkı kurtaracağız dediler, el gureybe de kadınlarına tecavüz ettiler. Habire El Kaide kovalıyor güya ABD, ama Telafer ve Kerkükte Türkmenlere saldırıldı El Kaide diye, bu güne kadarda El Kaide falan yok ortada.

Kuzey Irakta binbir yalanla kurdukları kukla Devlet ortada. Bu kesimin alt tabakalarına yarattıkları rüya dışında, hayırlı bir görüntü yok ortada. Vaat ettikleri sonu belirsiz bir özgürlük havucu ile kullanıyorlar Kürt halkını.
Bölgedeki gerçekleri gören Suriye düzenli Ordusunu dağıttı, gerilla savaşına uygun yapılandırdı, çünkü ABD nin niyetini biliyor.

ABD'nin gülü Barzani vs. Emperyalistlerin desteği ile trilyoner olmuş durumda. Bölgede zenginleşenler gittikçe artıyor ve bunlar ABD ile canciğer kuzu sarması olanlar. Hal buyken, üç kuruşa talim eden peşmerge mok yoluna ölüyor bu rüya uğruna. Kuzey Iraktaki Kürtlerin ileri gelenlerinin kalkınması dışında ne kazanıyor ki bu süreçte çilekeş halk tabakası?

Hep birlikte
izliyoruz gerçekleri, Irak halkına ne kadar Demokrasi getirdikleri ortada. Bizim kahraman görünmeye çalışan palavracıların gerinerek söylediğine göre de, imar ediyorlar Irağı ve işler iyi gidiyor Allahın izniyle. Allah yar ve yardımcıları olsun...

Bu arada İsrail ikide bir Gazzeyi ateşe boğuyor, çocuk kadın demiyor kan revan. Gerekçe ne Hamas soba borusundan yaptığı füzelerden atıyormuş. Bu arada Hamas İsrail sermayesi ile yaratılmış ve ABD’nin kurduğu El Kaideden türeme. Bizimki gürlüyor arada bir ama BM de İsrailin kınanmasını veto eden ABD ve İngilizlere karşı dut yemiş bül bül.

Peki, burada Gazzede ateşlenen çatışmalar niçin ateşleniyor ve bu yangın kimlerin işine yarar? Bu yangın ilk adımda Kıbrıs’ın ardındaki, Lübnan’dan, Ürdün’e kadar bütün o kıyı şeridini Dünyanın Jandarmasına açar. Birleşmiş Milletler bölgeye yerleşir, Nato durumu izlemeye alır, gerisi malum...

Bu bölge de kalıcı olan İsrail sayesinde kontrol edilebilir yerleşik bir yapı oluşur
ve Dünyada yaratılacak toplu durumda bölgeyi barış gücü kontrole alır gözükür. Bizim tarafta mayınları temizlenen bölge temizlenip açılır ve Irakla birleşince, bizim cephe dağılır ve Suriyenin altında Ürdün Irağa bağlanır ve Suriye tam olarak sıkıştırılmış olur, .

Bu bölgesel Temizlik hareketi ile açılacak alan, Kıbrıs ve Irak avantajları ile birlikte çok büyük bir Stratejik üstünlük sağlayabilir. Kıbrıs o bölgede hem Anadoluya hem İsrail ve gazze tarafına, hemde mısır Afrika tarafına hâkim bir konumdadır ve bu yüzden önemlidir, kavramaya çalışmalarının sebebi budur ve malum hedeflerine yöneliktir. Kıbrıstan Türk Ordusunun çıkmasını niçin istiyorlar dersiniz.

Olayların ve savaşların büyütülmesi ile Kıbrıs ın da kullanılması ile bu Filistin Gazze hattını da kapsayan bölge, Normandiya misali bir gereksinme için açık kapı demektir. Biraz dikkat edilirse, burası bu bölgenin halk dilinde ümüğü dür. Kısacası, giderek ABD, bizdeki çıkmayan Tezkereden beri, bizim yalan söylediğimizi iddia eden yalancı işbirlikçiler sayesinde, iteleye, iteleye Ülkemiz dahil bu bölgeye yerleşmektedir.

SAVAŞLAR ASLINDA BU ZİHNİYETLER İÇİN KAR KAYNAĞI

Belirtimi lazım, hicaz da biraz aşağıya gidelim Yemen de bu sıralarda kan gövdeyi götürüyor. Yemenin Sünni halkını kışkırtan ABD, Şii Yemen halkına karşı saldırı halinde, yani Yemen halkını bir birine kırdırıyor şu sıralarda, aynı bizde yapmak istediği gibi. Ayrıca destek olarak Fas kuvvetlerini bölgeye taşıdı, t
abii bir bahane lazım, bahane de ortada İran.

Bizimkilerin arasında su sızmayan ve Otele ayağına kadar gittikleri Suudiler ise, ABD’nin baş desteği o bölgede. Suudilerin Petrol çıkardığı bölge halkı Şii olduğu için, o bölgede de çalışmaları var. ABD’nin bu bölgede ki en büyük hizmetkârı, İngilizlerin savaşta Osmanlıya karşı kendilerine büyük hizmet veren Bedevilerden yarattığı bu SUUDİ Krallığıdır.

Dünyaya özgürlük dağıtan ABD’nin, bir buyrukla kafa uçuran SUUDİ Arabistan Krallığına niye Demokrasi getirmek için gayret sarf etmediği, üstelik niye bizde benzeri bir sistemi kurmaya çalıştığı da merak konusudur.

Bütün bu çalışmaların, Rusya ve Çin gibi bazı büyük güçlerle süren çıkar çatışmalarına da yönelik olduğu da kesindir. Bu yönde, ön hedef bölgelerinde küçük ama sert bir engel teşkil eden İran’a yönelik bir çalışma olduğu da ortadadır.
Çin ve Rusyanında Ortadoğudaki İsrail in aşırı güçlenmesinden rahatsız olduğu da kesindir.

İranın arkasında, Umman tarafında da ABD boş durmamaktadır. Belucistan sorun çıkarmakta, Pakistan’da bombalar patlamakta, ABD Hindistan Pakistan arasında Keşmir sorununu kaşımakdadır. Bunlar yetmezmiş gibi, birde o bölgede sorunlara sorun katacak Peştumistan Devleti kurulması konusunda çalışmalar yapılmaktadır. Yani sorunlar sadece bizim burada yaratılıp kaşınmamak dadır, sınırların değiştirilmesi için faaliyet sürmektedir.

ABD tüm Dünyaya ve bu Coğrafya ya kapsamlı olarak bakmakta ve yeşil kuşak doğrultusunda uzun vadeli Planlamalar yapmaktadır. Bu Planların bu Coğrafyaya Barış getirmeyeceği de çok açıktır. ABD’nin Arap yarımadasında ve Dünyanın çok yerinde olduğu gibi, ileri karakol kullanabileceği Taiwan a da silah satışı ve Kore ile olan çekişmeleri de ortadadır.


Bilindiği gibi, Dünyada çıkacak savaşların, ABD’nin silah sanayine büyük katkı sağlayacağı da bir gerçektir. Şimdi bu toplu durumda mayınlar temizlenerek bizim Doğu sınırlarımızın kaldırılmasının kimlere yarayacağını bir anlatsın bana. Ayrıca Ermenistan sınırları konusu da var, barış naraları atarak imzalar atıldı, şimdi örülecek çoraplar bekleniyor.


Hal buyken, Darbe yapacaklar, Suikast tertipleyecekler, feryatları atıp ortalığı ayağa kaldırarak, Ordumuzun kozmik bilgilerine dalmanın anlamı nedir? Kanla yıkanan bir bölgede yığınla konu varken ve savunma konusu bu kadar önemliyken, Emasya vs. konularla savunma gücümüzü yıpratacak konulara ağırlık vermenin amacı nedir?

Tabii bu sorulara cevap yok, bizim yandaş Medya da bağırıyor yine birisi, bizim ufkumuz geniş, Allah yar ve yardımcımız olsun diye. ABD ile görüşmeler sürüyor ve ABD li yetkililer bizim Hükümetin yaklaşımlarından dolayı duydukları memnuniyetlerini her fırsatta ifade ediyorlar.

İÇ POLİTİKA VE GÜNDEM DEĞİŞTİRME

Bu sıralarda çiçek açtı yine bu çevreler, şarkılar söylüyor ilerliyoruz mesajları veriyorlar, tabii hepsi palavralardan bir buket. Türban ve din konuları açarak gündem değiştirme ve iç Politika için puan kazanma faaliyetleri arttı. Bu konularda yaratılacak husumetin kimlere fayda sağlayacağı da malumdur.

Meclisteki son tartışma da delikanlılık gösterilerini takmayan ve cevabını veren Muhalefeti suçluyorlar. Neymiş? Muhalefet saldırganmış, peki bir süre önce tek başına olan Kamer Gence, 50 AKP li birden saldırdığında gülümseyen bu zat, unuttukmu sanıyor bu haince kalleşliği? Mertliğe sığarmıydı bir kişiye elli kişi saldırmak? Muhalefeti kutluyorum, sadece bu saldırgan tacizcilere gereken cevabı verdiler.

Bunlar saymakla bitmez ve zorba yalancılara meydan boş bırakılamaz. Yalanlara gelince, iddialar yalanlanacaksa bu konuların, kalem, kalem yalanlaması gerekir. Öyle sallama laflarla bizi yalancılıkla suçlamak, hiç ciddiye alınmayacak teyyaredir ve büyük bir sahtekarlık örneğidir.


Açıkçası bu yalancılar ayrıca külliyen vatan haini çıktı. Çıkarları için tüm vatanı ve Milleti ucuz emek ve kredi kartlarına mahkum aptal tüketici haline getirip uyutuyorlar. Millet uykudayken de, Uluslararası sermayeye Milleti vatanı ile birlikte paketleyip satıyorlar.

Bir yandanda ilerliyorlar, çünkü yandaş Firmaları vs, Irak da Afrika da yoğun faaliyette. Oradaki kıyımı takmadan insanların acılarını hiç umursamadan cukkayı dolduruyor, Emperyalistlerin artıklarını toplayıp kemikleri sıyırıyorlar.


Bunların yanında, bu zihniyet, çıkardıkları Petrol kanunu ile bizim doğudaki kaynaklara çökecekleri zamanı bekliyor. Tabii çökecek olan onlar değil, Emperyalistler, bunlar kalan kemikleri sıyıracak. Amaçlarına uygun zamana ulaşana kadar da, dikkatleri bu bölgeden uzaklaştırmak için Karadeniz ve Akdeniz de Petrol arıyoruz müjdeleri veriyorlar. Bunlarda numara çok, bu yönde kamuoyunun dikkatini dağıtacak haberleri sürekli yayıyorlar.

Malum zihniyetin uşakları, Emperyalist odakların himayesinde çalışıyor. Emperyalistlerin, dünyanın çok yerindeki yağmasından bir pay kapabilir miyim diye fırsat arıyor rüyalar görüyorlar. Bu çevreler, bu doğrultuda ve her fırsatta uluslararası sermaye ile anlaşmalar yapıyor ve Türk Milletinin nesillerinin kaderini bağlayacak imzalar atıyorlar. Uluslar arası düzeyde attıkları ve Devlet sırrı kapsamına soktukları imzaları açalım bakalım ne var orada.

Yalanmış, bunlar mı yalan? Bunlar, Uluslar arası sermayeye milleti köle yapmanın dışında, para için Emperyalistlere vatanı peşkeş çekebilecek bir zihniyete sahipler. Hadi deyin Uluslararası sermayenin çıkarları doğrultusunda hareket etmiyoruz. Bunu demiyorlar üstelik inkar da etmiyorlar. Sonrada çıkıp yandaş Televizyonlarından aynı anda yayına girerek, anlattığımız gerçeklere değinmeden gargara margara bunlar yalan diyor utanmadan.

Yalan derken, neyin, hangi söylediğimizin yalan olduğunu, o konuyu da açarak yalan olduğunu ispatlamak zorundadır bu kuyruklu yalancılar. Yok öyle ortaya karışık palavradan yalanlama. Bizim palavralara karnımız tok, tek, tek yalanlasın bunları birileri sıkıysa. Bunu yapan çıkarsa çıkar elini öperim o adamın ben.

ABD ile uluslar arası sermaye ile işbirliği yaptıklarını kendileri söylüyorlar. Gerisi buna bağlı gelişiyor zaten, hangi birini söylesem. Evet yalan bunlar diye böğürüyor birisi bir yerlerden, yalanmış bunlar… Yandaş Medyalardan da hizmetkarı neoconlar, Ekonomiyi düzeliyor, bunlar başarılı falan filan diye palavralar empoze ediliyorlar Millete.

Helal olsun size yalancı sahtekarlar, hadi bize yutturdunuz Allaha nasıl yutturacaksınız bunları? Bunun cevabı da o çok reklamını yaptığınız inancınızın ayarında yatıyor. Doğruluk naraları atan bu yalancılara ne demek lazım?

Ben en iyisi bu
kendi deyimi ile uysal olmayan koyunların başına, Erbakan’ın tarzı ile cevap vereyim... Hadi oradan, hadi oradan… Allah yar ve yardımcımız olsun demekle olmuyor beyler, bırak yardımcı olmayı, bu yaptıklarınız için Cehennemde yakacak ALLAH sizi.

Evet yurttaşlar, bir yanda bu yalancılar var, birde doğrular, takdir sizin. Söyleyecek daha çok şey var ama çok uzadı. Devamı gelecek bunun, bunlar yalan söyledikçe biz doğruları söylemeye devam edeceğiz.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder