7 Aralık 2009 Pazartesi

''THİNK THANK'' LERİN YENİ STRATEJİ GÜNCELLEMESİ, BÜTÜN VATANSEVERLERE DUYURULUR 2


Yurttaşlarım, hangi şerefsizlerin planladığı aşağı yukarı malum olan Tokattaki saldırı çok dikkat çekicidir. Bu saldırı ile dikkat çeken önemli şeylerden biri, hiçbir bilgi olmamasına rağmen, DHKP-C v e TİKKO örgütlerinin Adları’nın, birileri tarafından usulca gündeme sokuluyor olmasıdır. Ayrıca, bir çok yandaş Kanaldan anons edilen, ''PKK dışında bir odak olabilir'' iması, bazı çevrelerin bu olayı çok yönlü kullanılmak niyetini göstermektedir.


Gündem deki olayların seyrini değiştirecek böyle bir çabanın amacı ne olabilir? Bu gibi yorumlar, öncelikle, öfke içindeki Yurttaşlarımızın kafasında soru işareti oluşturup hedef saptırır ve farklı bir Düşman imajı yaratır. Kafalarda, kavramları ve olayları birbirine karıştırarak büyük bir karışıklık ve soru işaretleri yaratır. Ardından bu olay Ergenekon’a bağlayarak, DTP ile çekişme içine giren Hükümete karşı bir hareket olarak yorumlanır. Böylece, DTP yanında, PKK ile işbirliği yapan bir takım eski güçler imajı da eklenir.


Bunun yanında, DHKP-C v e TİKKO örgütlerinin gündeme sokulması yeni bir aşamaya geçiş sağlar. Böylece, önceden beri körükledikleri, Kürt - Türk, Alevi vs. zıtlıkların yanında, sönmüş eski bir çatışmayı körüklemek için sol vurgu yapılır ve sağ buna karşı kışkırtılır. Büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde bu kesimlerin içinde gözüken bazı ajanlar yani Sol Sağ kılığında provakatörler ortaya çıkacaktır.


YURTSEVERLER, BU GELİŞMELER ÇOK DİKKAT ÇEKİCİDİR.


Bu çevrelerin, Türkiye de çeşitli zıt kutup çatışmaları yaratmaya çalıştıkları çok açıkça görülmektedir. Bunun yanında, Ergenekon Sarmalı’nı güncellemek gibi, bazı ince kurnazlıkları planladıkları da açıktır. Yani, işlerini kolaylaştıracak bu ortamı yaratabilmek ve çığrından çıkarmak için, eski tertiplerine ek 68'ler benzeri bir Sağ Sol çatışması Planladıkları da açıkça hissedilmektedir.


Bunu anlamak hiç zor değildir, Tokattaki hain saldırıyı, Medya da bazı hainlerin açıkça Ergenekon işi olarak niteleyip yayma gayreti dikkatinizi çekmiştir. Bunu tam açıkça yapmıyorlar da, yandan, yandan, bir açık, bir bıyık altından dolaşıma sokuyorlar.


Bu hainlerin, faili tahmin edilmesi böylesine kolay olan bir saldırıyı, amaçları doğrultusunda kullanma çabası çok dikkat çekicidir. Bu çevrelere bağlı mecralarda, bu gibi çok melun bir olaya böyle yorum getirilmesi dikkat çekicidir. Bu belirtiler, Tokat pususunu, yine bu gibilerin işbirliği yaptığı sahtekâr çevrelerin tertiplediği şüphesini kuvvetlendirmektedir.


Yurttaşlar, Tokat da ki bu hain pusuyu kullanarak bu saptırmayı yapanları bir kenara not edin. İmalı Sol, Sağ örgüt yorumları ile bu tarz kışkırtma mesajlarını Milletin kafasına çakan Medya kuruluşlarını unutmayın. Bunları iyi mimleyin, çünkü bu hainler kesin olarak bu planların işbirlikçileridir.


ABD SEYAHATİ İLE BİR ŞEYLER FARKLILAŞMAYA BAŞLADI.


Bir süredir, Kanal A, Samanyolu, 24 Ülke vs. bütün yandaş TV’lerde, bu güne kadar bin takla attıkları ABD eleştiriliyor. Hükümet Politikalarında, Doğu ya eksen kayması vs. gibi bir sürü sahte söylem var bu günlerde. Öyle görülüyor ki bu sahtekârları birileri Antiemperyalist göstermeye çalışıyor bize. Bunlar bizim deşifre çalışmalarımıza karşı taktik geliştiriyor ve görünüşe göre bu uyanıklar, sahtekâr çizgilerini saklamak için, güncellenen yeni bir stratejiyi uygulamaya koyuyor.


Yani, bu Emperyalist işbirlikçileri, imaj tazeliyor. Bunlar, bizim haklı Emperyalist işbirlikçisi suçlamalarımızı etkisizleştirmek için, sanal Anti Emperyalist halk kahramanı havasına sokuluyor. Bundan da anlaşılacağı gibi, bu kurnazların zayıf yanları, kesinlikle Vatan Hainlikleri ve Sahtekârlıklarından başka bir şey değildir.


BIRAKIN HALK DÜŞMANLIĞI ONLARA KALSIN.


ABD nin amaçları için, Kürt Ermeni vs. ajanları kullandığı da kesindir, bu yüzden bu tahriklerin masum halka yansıması engellenmelidir... Bu Tokat Reşadiye kumpasından sonra, büyük ihtimalle Cami ve Cem evi bombalama ve kundaklamaları gelecektir. Yurttaşlar, yurtseverlerden kimse gruplaşıp atağa kalkmasın, herkes hazırlıklı olsun ama atağa kalkmasın… Bırakınız şerefsizler şimdilik Polisle çatışsın ve halk düşmanlığı onlara kalsın. Hareketlerimizi, nefsi müdafaa hakkımız saklı kalmak kaydıyla, şimdilik protesto düzeyinde tutalım, oyuna gelmeyelim...


Dikkat edin, diyar bakır’da vurulan çocuğa Devrim şehidimiz demeye başladı birileri. Bu gibi atakları bekledikleri her hallerinden belli, ellerine bu imkânı vermeyelim. Bunlar saldırmamızı ve onlardan bazılarını, hatta o küçük çocukları öldürmemizi istiyorlar. Bunu kışkırtmaya çalıştıkları orta da ve bu gibi malzemeleri ''Devrim'' dedikleri Kürt kalkışmasında kullanacakları kesindir. Ayrıca bu gibi kışkırtmaları ve Tokat pususu gibi saldırıları, Ergenekon palavrasına katacakları da kesindir.


Bunlar, Emperyalistlerin tezgâhladığı bu gibi pislik olayları, çok yönlü kullanmaktalar. Bunları da, Hükümete Darbe için yapıldığı şeklinde yorumlayacak ve arkasından, Hukuku ve yargıyı kullanarak saldıracaklardır... Bozmamız gereken saldırı bu arıntıları içeren konularda ve bu temelde işliyor.


Topyekûn çok uyanık olmak zorundayız, Hukuk çerçevesinde kalınız, Demokratik haklarınızı savununuz. Bilinçlenme çalışmalarını sürdürünüz, sabırlı atak ve faal olunuz ve sakın çabanızı küçümsemeyiniz. Şunu çok iyi düşününüz, bu mücadele bizim hukuk kuralları içinde ki haklı mücadelemizdir, bunu iyice özümseyiniz.


BU İŞLER EMPERYALİSTLERİN TEZGAHIDIR.


Bu kışkırtmaları ABD’nin ve otlakçısı Emperyalistlerin, işbirlikçileri eliyle kaşıdığı kesindir. Amaçları bu bölgedeki hedeflerine ulaşmak için çatışmaları büyütmek ve ayrışmayı sağlamakdır. Hedef bölgelerindeki enerji kaynaklarını gasp etmek ve sonraki hedeflerine varmak için bunu yapmak zorundalar.


Irak vs. örneklerde de görüleceği gibi, yöntemler bellidir. Aynı şiddette kışkırtılan Milliyetçilik duygularının ya da her türlü ayrılığın, birbirini iten Kutupları yaratacağı kesindir. Ayrıca, birileri bize Kürtler diye bir düşman yaratırken, karşımızda tek bir düşman olmadığını bilmek zorundayız.


Karşımızda sadece belirli bir kesim yoktur, kimilerinin Ermeni olduğu ABd vs. ajanların olduğu bile söylenmektedir. Burada, türlü entrikalarla hedef bölgelerdeki halkları birbirine kırdırtan kan emiciler ve bunlarla işbirliği yapan, lider rolünde çıkarcı sahtekârlar söz konusudur.


Öfke nöbetleri içinde fevri ve kontrolsüz hareket edersek, kendimizi büyük amaçlar doğrultusunda düşmanlarını ezen bir Millet olarak hayal ederken, koca bir mekândaki küçük bir havuzda, küçük balıklarla enerjimizi tüketir halde bulabiliriz. Böyle bir durumda, çapari atmış balıkçıların ağlarında boğulabiliriz.


DHKP-C VE TİKKO GİBİ SOL GÖRÜNÜMLÜ ÖRGÜTLER, EMPERYALİSTLERİN TAŞERONUDUR.


Bu arada ekleyelim, DHKP-C ve TİKKO gibi sol görünümlü terör örgütlerini, hatta El Kaide, ona bağlı kurulan Hamas gibi İslami gözüken örgütleri, ABD Robot Devleti Taşeron olarak kullanma imkânına sahiptir. DHKP-C ve TİKKO gibi örgütler, Emperyalistlerin kucağında büyütmüş olduğu SOL kılığındaki örgütlerdir.


Bu Sol Sağ kavramları karışıktır, Sabancı cinayeti Katillerini kimlerin beraat ettirdiğini, DHKP-C nin başı Dursun Karataş’ın, senelerce Fransa’da saklandığını unutmayınız. Bunların DHKP-C nin gerçekleştirdiği Sabancı cinayeti, ya da hapishanedeki üyelerine kendini yaktırma gibi hangi iğrenç eylemi halka yaramıştır?


Düşman, kesinlikle bu iğrenç işleri çeviren Emperyalistler ve bunların işbirlikçileridir. Tamda Emperyalistlerin çıkarına yarayacak bir eylem olan tokat eylemi, zamanlama olarak da çok dikkat çekicidir. Vatansever kardeşlerim bu kışkırtma ve çatıştırmaları körükleme yöntemlerine karşı çok uyanık olunuz, hukuk içinde kalınız.


Bu Toplu durumda, Uluslararası ilişkilere ve Emperyalistlerin faaliyetlerine, tarihi ve sosyolojik gelişim sürecinde daha geniş bakmak ve geçmişten geleceğe çok gerçekçi değerlendirmeler yapmak zorundayız. Çok Sabırlı, Akılcı ve uyanık davranmak zorunda olduğumuz kesindir.


ABD'NİN BU İŞLERİ MEŞHURDUR.


ABD’nin bu şekilde kullanabildiği birçok taşeron örgüt vardır. DHKP-C, TİKKO ve Ali Muhammet adındaki, Arap asıllı pentagon Subayı eliyle kurduğu El Kaide ve ona bağlı kurulan Hamas bunlardan sadece bir kaçıdır. DHKP-C, TİKKO yu inceleyin, kürt ağırlıklı olduğunu göreceksiniz. Bütün belirtileri göz önüne alırsak, TSK ya karşı tertiplediği saldırılara ek olarak, ABD'nin Türkiye’de kesinlikle Sağ Sol vs. çatışmalar amaçladığı açıkça görülmektedir.


Benim seçkin duyarlı ve vatansever Yurttaşlarım, bu gibi kışkırtmaların genişletilip çığırından çıkmasına mani olunuz. Yoksa kitle hareketleri çığırından çıkınca kontrol imkânsız hale gelir. Buna Avrupa’dan ülkeye sokacakları binlerce PKK militanı da dâhil olur ve kim kimdir ayırmak imkânsız hale gelir. Bu durumda Emperyalistlerin amacına ulaşmaları daha kolaylaşıp bizim işimiz ise zorlaşacaktır.


Lütfen uyarılarımı ciddiye alınız, hep birlikte bu gibi kışkırtmaların genişletilip çığırından çıkmasına mani olalım. Bana güveniniz çok tecrübeliyim, bilinçlendirme faaliyetlerine son hızla devam ediniz. Bilgileri elden ele her köşeye ulaştıralım, bu güne kadar yapılanlar çok olumlu sonuç vermiştir. Kışkırtmalara gelmeyelim, Hukuk çerçevesinde kalıp Demokratik haklarımıza sahip çıkalım. Gelin el birliği ile bu çıkarcı sahtekarları açığa çıkarıp, bu namussuzlukları Dünyaya ilan edelim... Ne mutlu Türküm diyene.


Saygılarımla

Yurtsever Yurttaş






1 yorum:

  1. Başlıktaki THİNK THANK (Düşünce Kuruluşu)İngilizce paralamak için değil, alaycılık ve kolay çağrışım için olduğu gibi yazılmıştır. Ön yargılıların dikkatine.

    YanıtlaSil