14 Aralık 2009 Pazartesi

MOLOTOFLU ABD TEZGAHI İNTİFADA VE NEFSİ MÜDAFAA!



Yurttaşlar, Doğu illerinden sonra, İstanbul ve İzmir’de olanlar ortada, bu şerefsizler iyice azıtıyor.


Bu hareketlerin başladığı bölgelerde, ilk olarak durumu, Başbakanlık, içişleri bakanlığı, Emniyet genel müdürlüğü, Genel Kurmay Bakanlığına bildirsin herkes.


Belli süre beklesin, önlem veya cevap gelmezde ve olaylar canına malına kasteder hale gelirse ‘’nefsi müdafaaya’’ hazırlansın. Güvenlik güçleri oyalanıyor olabilir (Sivas olayı bir örnektir,) her kes ailesini sağlama alsın, bundan sonrasında nefsi müdafaa gerekebilir ve bu haktır...

Dikkatli olunuz, sakın yanlış anlaşılmasın, kimse sokağa çıksın demiyorum, böyle bir durumda ailenizi sağlama alın, güvenlik güçleri gelmezse nefsi müdafaa gerekebilir, bu durumda herkes gereğini yapsın diyorum. Yurttaşlar, bu saldırıların durduğu zamanlarda da gevşemeyin, bu gibi anarşi ve terör teknikleri aşama, aşama gelişir. Bu zamanlarda saldırı anında ortaya çıkan güvenlik gücü zafiyetlerini not etsin herkes ve herkes ilgili kurumlara eleştiri amaçlı Rapor etsin bunları, kayıtlarını da saklasın.


Bu işi sokak kavgası ile karıştırmayınız sakın, bu tezgâhları hazırlayanların, bu hedefe yönelik mühimmat da hazırladığından emin olunuz. Çok akıllı ve temkinli olmak gerekiyor, asıl Düşman bu zibidiler değil arkalarındaki Emperyalistlerdir. Silahlı Kuvvetlerin bu durumu gördüğünü iyi belleyiniz, Askerliğinizi hatırlayınız ve disiplinsiz hareketlerden kaçınınız, unutmayınız, her birimiz bir askeriz.


Bu yöntemler, şerefsizliğin dik alasıdır, üstelik bu çatışmanın büyümesi ve bazı çocukların ölmesi de bu tezgahları kuranlar tarafından istenen bir şeydir. Böyle olduğu takdirde, yandaş haber Ajanslarınca kısa sürede bütün Dünyada aleyhimize kullanıma girecektir böyle bir haber. Dikkat edin, yandaş Televizyonlarda bu işin taciz yanından hiç bahis yok, daha çok ezilen bir kesimin hak talebi, yani haklı Kürt talepleri varmış şekline sokacak altyapı çalışmaları var.


Bu çocukların öne sürülmesi yöntemi, Filistin’de İsrail’e karşı kullanılan intifada yönteminin benzeridir. Hal buyken, bu yöntemi burada kuran da, İsrail’i destekleyen ve kullanan ABD’nin ta kendisidir, ikiyüzlülüğü siz düşünün. Bu sahtekârların tezgâhına gelmeyeceğiz, saldıran taraf kesinlikle biz olmamalıyız, ‘’nefsi müdafaa’’ da kalma konusunun bir daha altını çiziyorum, bu konu en önemli konudur.


Dikkat ediniz, 13 Kasım 2009 Pazar günü, MHP Miting yaparken bazı işbirlikçilerde Dersim meselesini bahane ederek gösteri yaptı. Bu gösteride en dikkat çeken şey açılan sol pankartlar ve yoğun olarak yapılan Alevi vurgusuydu. Bu çevrelerin eski Tunceli kaynaklı Sol ve Türk İslam sentezi düşmanlığını canlandırma peşinde oldukları kesindir.


Halbuki Dersim olayı Alevi meselesi değil Gerici Kürt ayaklanması konusudur. Alevilik, asıl olarak Oğuz kültürü gerektirir ve Türk inanç sistemidir. Gerici Kürt ayaklanmasını Emperyalistlerin amacına uygun olarak kullanan ve bunu kaşıyan ileri gelen pozisyonundakiler iyi niyetli değildir...


Bu amaç, bu gibi eylemlerden açıkça belli olmaktadır, bu gibi gösterileri tertipleyenleri mimleyiniz. Biliniz ki, bu işler sadece sokaktaki zibidileri kovalamaktan ibaret değildir, İstanbul ve İzmir olaylarında vatandaşlarımızın dengeli müdahalesi güzel bir nefsi müdafaa örneğidir. Nefsi müdafaa hakkımızdır, ama akıllı ve yerinde olmak zorundadır, sokaklara dökülüp saldırıya dönüşmemeli ve bu art niyetli çevrelerce ‘’eski Despot Türklerin tertibi’’ olarak nitelenememelidir.


Saygılarımla

Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder