5 Ocak 2009 Pazartesi

UYUYANLAR UYANIN ortam boş kalıyor taşlar bağlı…

You tube bir an önce açılmalıdır!

Bir yazıma yorum yazan zeki kardeşlerimizden biri bakın ne yazmış, adı Tolga, bende katılıyorum bu yoruma.


* You - Tube sitesini Atatürk’e hakaret içeren filmler olduğu için değil Fetullahın Hıristiyan misyoneri olduğunu belgeleyen filmlerden dolayı Türklere kapattılar…Esas amaç Fetullah gerçeklerini Türklerin bilmemesini sağlamak. Burada da Atatürk’ü kullandılar ya helal olsun.*

Evet, bu dikkatli Arkadaşımızı tebrik ediyorum. Google a İrtica ya da Fethullah Gülen videoları yazın bakın neler geliyor, seyredin her şey ortada. Ayrıca internet olduğu gibi bu görüşlerle dolu, hiç boş durmuyorlar, devamlı kendi yorumları ve görüşleri ile dolduruyorlar internetteki alanları yorumları. Bu gibi çevrelerce içerde Atatürk’e, Ordumuza, Yüce yargıya, Türklüğe hakaret ve saldırı ayyuka ya çıkmış durumda, üstelik 301 in tepesinde tepiniyor birileri, hal böyleyken You tube yasaklansa ne faydası olur, her zamanki gibi bu bir hiledir.

UYUYANLAR UYANIN, ortamı boş bırakacak zaman değildir. Gençler kendinizi önemseyin, çünkü önemlisiniz ben yazacağımda ne olacak demeyin. İnceleyin ve yazın, bunun topluma hizmet dışında, ilerde gelişmenize katkıda bulunup nasıl işinize yaradığını görürsünüz. Çekinceleriniz varsa yorumlarla başlayınız, sonra ilerletiniz, hata yapmaktan korkan hiçbir şey yapamaz, yorumların da anketler gibi önemli ve çok büyük etkisi vardır.

Biz kaç kişiyiz’ciler, inceleme, eleştiri ve görüşlerinizi, her yere yazınız, bombardıman halinde yazı, makale ve yorum yazınız, tespit ettiğiniz üçkağıt ve suçları yazınız. Başkalarının komutunu beklemeden, kendi hür fikriniz ve vicdanınızla yazınız ve internette dolaşınız, lokal kalmayınız her yerde olunuz.

Evet, You tube bir an önce açılmalıdır! ATATÜRKE saldırı varsa biz cevabını veririz, ayrıca tüm dünya gördükten sonra biz görmesek ne olacak. Sadece bizim bayraklarına saygı gösterdiğimiz bu aşağılık saygısızlara cevap vermemiz engellenir. Ayrıca Fethullahçıların ve sahtekarların işine yarar. Bu zihniyetler çaktırmadan sineğin yağını çıkarmayı iyi bilirler ama aydınlıkta saklanırlar, açın ışıkları aydınlansın her yer…

UYUYANLAR UYANIN, ortam boş kalıyor taşlar bağlı…
Bu konuda baskı yaratın, You tube bir an önce açılmalıdır!

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Bu yazı, Mart 26, 2008 Tarihinde İlk Kurşun gazetesinde yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder