29 Eylül 2009 Salı

ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE PATIRTI ÇETİN OLACAK. 30 / 09 / 2009


DUYURU: Bazıları ABD'de şarjı doldurup geldi ve bunların sahtekâr, yalancı ve yüzsüz Gazeteci geçinen Neoconları Medya da boy göstermeye başladı bile.

Bütün kadroları ile sindirme atışları için sahaya yayılmaya başladılar. Yani hazır olun, asrın ihanet rüzgârı başlamak üzere, çeşitli yöntemlerle atağa kalkacaklar.


Bunların ekmeğine yağ sürmemek için şu meşhur içki yasağı mesajına da dikkat ediniz. Gerzeklere bu konuda uyanık olmalarının gerektiği duyurulur, sakın özgürlük adına bu konuya tepki vermeyiniz.

Arkadaşlar, hele Ordu evlerinde içki yasağı konusunu açarlarsa, başladığı yerde alevlenmeden söndürünüz. Çünkü bu yöntem, belli kesimi eski kötülüklerin sorumlusu sarhoş günahkârlar yerine koyacak bir halkla ilişkiler tezgâhıdır.


Açılım tezgâhı için halkoyuna ihtiyaçları var. Bu tartışmayı açacak hain Medya karakterlerini bir yana not ediniz, çünkü bu konuyu ivmelendirme konusu, hainlik göstergesi olacaktır.

Son sahte belge sahtekârlığında foyaları ortaya çıkan, ama yüzü hiç kızarmayan düzenbazlar dinlendiler. Önümüzdeki dönemde bu bilumum madrabazlar, gerçekleri saklayıp inkâr ederek, numaralarını bu Millete yutturmak ve hedefe varmak için çıkış almak üzereler.

Hedef, çeşitli sınır ihtilaflarını yaratmak ve uluslar arası mahkemelere taşınmasını sağlamaktır. Bu birkaç aşamalı hedefe yönelik hazmettirme manevra süreci başlıyor. Kurumlara karşı saldırı başlamak üzere, patırtı çetin olacak, çünkü ABD bileşmiş Milletler vs. dâhil, ilgili çevreleri dolduruyor ve tetikte bekliyor.

Benden söylemesi…

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder