25 Haziran 2010 Cuma

YOU TUBE’DEN SONRA GOOGLE ‘I DA TÜRK MİLLETİNE YASAKLAMAYI DÜŞÜNÜYORLAR.


Bu sahtekârlar You Tube’den sonra vergi vs. bahanesi ile Google yi de Türk Milletine yasaklamayı düşünüyorlar. Bu son zamanlardaki uyanışı engelleme yönünde yaptıkları planların bir parçasıdır. Bu vergilendirme mevzuatı vs. tezgâhı millete hazmettirilirse başka arkadaşlık vs. sitelerine de uygulanacağından şüpheniz olmasın.

Söylediklerine göre You Tube Atatürk’e hakaretler için uyarılmış, You Tube uyarıları kale almadığı için kapatılmış hem de Atatürk’e en büyük hakaretlerin yapıldığı ülkemiz yöneticilerince. Aslına bakarsanız Türk Milletine yasaklanmıştır You Tube.


Bakın You Tube girmek istediğinizde çıkan yazı bu:


Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin, 05.05.2008 tarih ve 2008/402 nolu KORUMA TEDBİRİ kapsamında bu internet sitesi (youtube.com) hakkında verdiği karar Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nca uygulanmaktadır.


Bunlar kimi kimden koruyor, Atatürk’e hakaret varmış, dediğim gibi Atatürk’e en büyük hakaretlerin yapıldığı ülkemizde bu ne palavra bahane. Bu kanunları nasıl keyfi kullandıklarını gösteren örneklerden biridir. Atatürk’ü koruma kanunu bile nasıl kullanıyor bu çevreler, bunları tüm Dünya görüyor bize niye gösterilmiyor?


Ayrıca Fethullah’çıların ve Kürdistan Ermenistan tezleri vs. işlerin, propaganda, alt yapı vs. çalışmaları için faaliyet alanıdır You Tube. Bütün aleyhimize faaliyetler tüm Dünyanın gözü önünde yürütülüyor You Tube da. Söyleyin You Tube bize niye yasaklı? Bütün bunlara cevap vermemiz mi istenmiyor? Bunlar Türk Milletini uyutmaya çalışanların çok büyük tezgâh içinde olduğunu ispatlayan uygulamalardır.


Bu yasaklamaları engellemek için eylem birliği içinde olmak lazımdır, tepkinizi sert veriniz. Eğer konu vergi mevzuatı ise Uluslararası tahkim mahkemeleri ne güne duruyor. Konuyu Ergenekon da uyguladıkları iddianame çıkmadan gözaltı tezgâhına çevirecekler haberiniz olsun.


ABD ve Otlakçısı Emperyalistler, esas doğu kaynaklarına oturmak ve Suudi Arabistan’dan, İran, Ermenistan, Kafkasya hattında, Iranın arkasında da Belucistan, Pakistan, Hindistan, Afganistan hattında yani Hazardan Umman a, Kafkasyadan Afrikaya kadar cepheyi oluşturmak amacındalar.

ABD ve İSRAİL Filistin Gazze hattını zaten kavradı, Yemendeki Şiileri Sünni Yemen halkı ve ek kuvvetlerle eziyor, Ürdün çantada keklik, Irak Malum, bizi halletmesi ve Suriye’yi bizle birlikte dağıtması lazım.

You tube den sonra GOOGLE da kapatılmak üzere, GOOGLE ile hukuki sorun yaratarak kitabına uydurup bize kapatmayı planlıyorlar. Bilgi dolaşımı ve Özgürlükten rahatsızlar, vatan haini işbirlikçileri ile baskıyı arttıracak yollar arıyorlar.

Bu yolda içimizdeki işbirlikçiler sayesinde bayağı yol aldılar, Anayasa Referandumu son hamle yani halkın vekâletlerini alıp bu işgali sadece kitabına uydurmaları gerekiyor. Daha bunu beceremediler, hal buyken işbirlikçisi hainler ise halka şiirler okuyup masallar anlatıyor.

Bu Millet Anayasa referandumunda bir evet verirse enayiliğine ve gerzekliği ne doymasın. O aşamadan sonra karısını kızını ABD’nin kucağından kurtaramaz ve hepimiz bu geri zekalılar yüzünden felaketin içine sürükleniriz.

Herkes aklını başına alsın biz şanlı Tarihe sahibiz vs. falan filan nutukla olmuyor, düşmanlar kapıda ve mertçe karşına çıkmıyor, bilgili ve akıllı olmak lazım bu böyle biline…


Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder