12 Eylül 2010 Pazar

ABD’NİN KURGULADIĞI BU FAŞİST PROJEDEN KURTULMA ŞANSINI ŞİMDİLİK KAÇIRDIK.




CHP ye Referandum öncesi laf söylemek istemedim ama artık tutamayacağım. CHP geçmiş seçimlerde ne başarı elde etti de, CHP kadrolarını işgal eden megaloman egosantrik zevat, bütün stratejilerini bu tarz bir yönteme dayadı?


Bu şahıslar, nelerine güvenip de ne mok yemeye bu Referandumu Seçim havasına sokup bir çuval inciri berbat etti? Yine biz her şeyi yaptık Halk bizi anlamadı demek yetecek mi CHP'nin halka sağır ve saygısız kadrolarına? 

Konu Emperyalizmin bu bölgedeki planları doğrultusunda geliştiği halde, bu Propaganda sürecinde CHP'nin bu konuya değindiğini hiç duymadım. Referandum bitti CHP Halk TV de daha yeni başladı Bop ve Eş Başkan vs. konuları vurgulayıp göstermeye.

Hâlbuki memleketi düze çıkaracak ve onları başarıya taşıyacak çok gerçekçi hazır lop halkla ilişkiler ve Enformasyon çalışmaları vardı, hem de bedava. O koca ulaşılmaz burunlarını İnternete sokup bir baksalardı, ne çok malzeme ve gönüllü olduğunu kolayca görebilirlerdi.

Yurttaşlarımızın ferdi ve kolektif çalışmalarının bazı olumlu sonuçları bir süredir anketlerde görülüyordu. Bu sonuçları kendi çıkışlarının belirtisi sanan bazı kişiler Sayın, Kılıçtaroğlu’nu araya alıp kontrol ellerine geçmiş havasında gaza getirdi.

Baykal’ın kasetinden esen rüzgârı, CHP Kurultayının atmosferi ile ivmelendiren bu ekip, sağına soluna bakmadan önümüzden jet gibi geçip, Uluslar arası desteğe sahip işbirlikçilerin ustaca kurguladığı yalanlarla uyuttuğu halkın oy duvarına tosladı.

Böylece bu algıları zayıf, anlayışsız kişiler, hem bize hem kendilerine ABD’nin kurguladığı bu faşist projeden kurtulma şansını kaçırttılar. Bundan sonra bu ulaştıkları yerden daha ileri bir yere ulaşmaları mümkün değil, kapasiteleri bu kadar anladık artık.

Yapılması gereken, sadece bu konularda birikimi olan kitleyle bütünleşip, uygun yöntemlerle yalanları deşifre edip, gerçeklerin halka anlatılmasıydı. Şimdilik geçmiş olsun, tabii hayat devam ediyor
ve Televizyonlarda bir sürü bilgiç çakma Demokrat bize ahkam kesiyor yine,

Bu aşamada dikkat edilmesi gereken hassas nokta, ABD işbirlikçilerinin elde ettiği bu sonucun halka bir sürü yalandan vaat vererek alındığıdır. Ben bu vaatlerin tutulacağını hiç sanmıyorum, Sahtekarların en zayıf noktası yine kendi yalanlarıdır, bu söylediğime kulak veriniz.
..

Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder