29 Kasım 2010 Pazartesi

ÖYLE GÖRÜNÜYOR Kİ ÇOK BÜYÜK TEZGÂHLAR DÖNÜYOR…


BEYİN JİMNASTİĞİ


Bazı AB ülkelerinin ABD'nin hegemonyasından rahatsız olduğu ve ABD robot devletinin fiyakasını bozup kendi ellerini güçlendirmek isteyeceği buna da Rusya ve Çin gibi Devletlerin destek verebileceğini kabul edebiliriz. Çinle Rusya'nın geleneksel hale gelen çekişmeleri açıktır, Rusya'nın ŞHANGAY a rağmen yükselen ve ABD ile sürtüşen Çin olgusuna karşı ittifak yoklamaları yapması da mümkündür.


Öte yandan, ABD'nin dümencilerinin bu işleri tek başlarına beceremeyeceğini kabul edip, belli ittifaklar geliştirebileceğini de bir ihtimal olası kabul etmemiz gerekir. ABD ye bu bindirmeyi yapanların perde arkası merak konusudur ve ABD’nin yelkenlerinin inmesi ile ortaya çıkacak toplu durumda, Perde arkasındakilerin bu gizli bilgileri ortak çıkarlara göre yeniden düzenleyebileceğini de göz önüne almamız ihtiyat gereğidir.


Benim şüphem daha çok Asya’ya, Hazara, Ortadoğu’ya ve Afrika’ya doğru uzanan, Kıbrıs ile Doğu Akdeniz ve Afrikaya Platform oluşturan Anadolu için Rusya ve Batı'nın ne planlar içinde olduğudur. İçimizdeki A + B + C planlarına göre motive edilmiş farklı kişi ve oluşumların varlığı bir tarafa, Emperyalistlerin mevcut kadroları olan Tayyip ve cümle işbirlikçi takımına önümüzdeki süreçte gelecek destek bizim için Wikileaks in güvenilirliğine yönelik gösterge olacaktır.


İZLEYECEĞİZ


Yurttaşlar yukarıda söylediğim gibi olayları izleyin, önümüzdeki süreçte Tayyip ve Takımının ABD, İSRAİL karşıtı ve Atatürk ruhuna sahip Antiemperyalist vatansever kişiler olarak giydirilip bize dayatıldığına tanık olacaksınız. Wikileaks ın da etkisi ile bu şekilde bir Enformasyon ivmelendiriliyor, başladı ve Halkla ilişkiler çalışmaları ile hızlanacak. Bir yerlerden bazı pis kokular geliyor ve bana öyle geliyor ki çok büyük tezgâhlar dönüyor…


Yurtsever Yurttaş






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder