1 Kasım 2010 Pazartesi

BUNLAR BU İŞİN UCUNU KOLAY BIRAKMAYACAK, ABD DESTEĞİNDE SALDIRMAYA HAZIRLANIYORLAR...

Vatan hainleri, CIA’nın sahtekarca yöntemlerini çağrıştıran açıklamalar yapmaya başladı yine. Taksimdeki bomba olayı PKK işi değilmiş ve karanlık güçler olması muhtemelmiş. ABD yedeğindeki sahtekar suratlı bazı kişiler bunu söylemeye başladı yine. Sanki bu gibi terör faaliyetleri TSK ve ATATÜRK çülerin işine yararmış gibi.

Bir eylemi kimin yaptığını anlamak için kimin işine yaradığı na bakacaksın, kimlerin işine yaradığı ortada.
Ne zaman buna benzer bir olay olsa, Tuncay Güney gibi ne idüğü belirsiz kişi ve kişilerin mesnetsiz iddiaları ile bir sürü Muvazzaf Asker veya Paşa içerde buluyor kendini, bu durumda bu gibi olayların Paşaların işine yaramadığı kesin.

Bomba patlamasına bile gerek yoktur
, malum gazetelerde CIA destekli Cemaatçilerin, Paşalar bomba patlatacaklarmış diye bir haber yaymaları bile yeterli. Bu haberi suç duyurusu sayan birileri, dakikasında harekete geçip 30'u Paşa, 200 Muvazzafı dakikasında paketler. Askerler daha Mahkemeye bile çıkmadan, aynı Televizyonlardan bunların terfileri engellensin diye bas bas bağırır bir diğerleri...

Tuncay Güney gibi birinin, ya da bir PKK'lının ifadesinin Komutanlarımızın ifadelerinden daha geçerli olmasının sebebi nedir dersiniz? Sadece atmasyon iddia üzerine bunları yapanların niyetleri ortada, her kes uyanık olsun, bunlar Saman yolunun ve Tarafın Tuncay Güney misali, yalanlar ile ABD desteğinde yeni bir saldırı hazırlığında...

BU OLAYLAR GİDEREK ARTACAK

Bu olaylar artacak çünkü engellemesi gereken kolluk yetkisi ve Siyasi erk işbirlikçilerin elinde. Bu konu çok önemli, biz eskiden bombalı pankartlar ve her an bir bombanın bir çöp tenekesinde patlama ihtimaline hazırlıklı yaşardık bir dönem.

Her kes uyanık olsun çocuklarınızı gençleri uyarın bu konularda, lay lay lom zamanı değil. Emperyalistler, başta ABD ve Papa heykeli önünde onlarla sözleşme yapan işbirlikçileri olmak üzere, bu işin ucunu kolay bırakmayacak.

Bunlar, Cumhuriyet resepsiyonu tavrına cevap verecekler, bombalar atıp Cumhuriyetçilere yıkmaya ve palavradan oluşturulan iddialarına mesnet yaratmaya çalışacaklar. ABD de ortaya çıkan bomba alarmı ve bu Taksim Bombası birbirinden kopuk değildir, 11 Eylülülün peşi sıra İngiltere Metrosunda patlayan bomba olayını falan hatırlayın...

Bu tezgahlar ın kokusu çıktı artık, belli ki birileri alarm verip sağa sola saldırabilmek için, 11 Eylül ün yarattığı etkinin küçüğünü yaratacak bir takım tezgahları kuruyor… Bu tarz tezgahları destekler açıklamalar yapanların suratlarına gözlerine bakınIZ, kaçırdıkları gözlerinden, yüzlerinden akıyor yalanları.

MUSTAFA KEMALİN RUHU BU COĞRAFYADA DOLAŞIYOR

Ayrıca herkesin bir Atatürkü var,'' esprisi var ya, bunlar da Atatürkün manevi mirası nı tasfiye edemeyince ''Atatürk Batı politikalarını savunurdu'' numarası ile ABD ve ''AB'nin insanları köleleştiren ve mallarını yağmalayan tezlerine yol döşeme niyetinde.

Atatürkün manevi gücü ile bile başa çıkamadılar, Atatürkün çocukları bunların çıkarına çomak soktu. İşte bu yüzden Atatürke karşı tavırlarını Atatürkü göklere çıkaran tarza çevirebilirler.

Ayrıca You Tube yasağının kalkması ile Dünya'ya özgürlükçü oldukları mesajı veriliyor ama bir durum görürsek böyle kararlar alırız diye mesajlar verip daha kapsamlı yasakların yolu döşeniyor.

Hazır Deniz Baykal'ın Avukatları çok akıllıca bir karar alıp You tubu tekrar kapattırma noktasındayken, yeni yasaklar çok kolay gelebilir. Hemde CHP ye yamanır ve bu yasak CHP ye bir günah gibi iyice yapışır, senelerce de kazıyamazlar.

Zaten önceki yasakta A.D.D. ye yamanmıştı, bunlar çok büyük hatalardır. A.D.D. ve CHP yasakçı, bunlar ise yasakların kalkması için ter döktü gözüküyor, CHP yine kapattırmak üzere... CHP'liler deki bu zeka ya hayran kaldım, nasılda buluyorlar kendilerini de onlara inananları da böylesine batıracak işleri.

kapattırmak CHP YOU TUBE yi FACEBOOK'u falan kapattırmak için mahkemeden karar çıkarmaya uğraşa dursun atı alan Üsküdar'a doğru koşuyor. CHP bizi engelleyip kendi dalını kesecek işler yaparken, işbirlikçiler malum Askeri vesayetle mücadele eden Demokrasi havarileri havasında. ABD ve işbirlikçileri, yeni bir enformasyon ve propaganda eşliğinde yeni bir kaç dalga saldırı hazırlığında haberiniz olsun.

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder