21 Kasım 2010 Pazar

BU VATAN HAİNLİĞİ VE İHANET DEĞİLSE NEDİR?



Kamu güvenliği Müsteşarlığı denilen Müsteşarlık ABD’nin CIA’yi yerleştirdiği bir Komuta birimi olarak teşkilatlanıyor, özel ordu buraya bağlı Emniyet baz alınarak kuruluyor. Askerlik Emniyet kadrolarının TSK’nin denetiminden geçmesini gerektiriyor, bu yüzden kaldırılmak isteniyor ve 17.000. eleman alımı planlanıyor.


Bu özel ordu konusu çok vahim bir konu, içinde Avrupa ve çeşitli odaklardan getirilecek PKK mensuplarının da olacağından şüpheniz olmasın. Askerlik konusunu kaldırarak TSK’nin bu kadrolaşmaları denetlemesini ortadan kaldırmayı amaçlıyorlar.


Jandarma, Emniyet, Deniz kuvvetleri bünyesindeki Sahil güvenlik, sınır güvenliği ve Gümrükler de buraya İçişleri bakanlığına bağlı. Bildiğiniz gibi Fethullah kullanarak Emniyette ve Emniyet Özel kuvvetlerde kadrolaştılar, Özel orduyu Emniyeti Merkez alarak bu yapı altında oluşturmaya çalışıyorlar, bunun için Kamu güvenliği müsteşarlığını kurdular.


Jandarma ve Sahil güvenliği de kavramaya ve bu bünyeye tam aktarıp emir komutayı ele almaya da çalışıyorlar. Sınır birlikleri sivil olacak falan bahaneleri ile Emniyet Özel kuvvetleri ağır silahlarla donatmanın yolunu arıyorlar. Sahil güvenlik ve Jandarma ise özlük işleri ve bazı konularda Genel Kurmaya bağlı Atamalar üçlü kararname ile gerçekleşiyor.


TSK İç ve dış güvenlik konusunda da yetkili, Askerlik Emniyet kadrolarının TSK’nin denetiminden geçmesini sağlıyor, bu yapı özel ordu konusunda ve genel hedeflerine yönelik olarak keyfi davranmalarına izin vermiyor.


Özet olarak Enerji ve Su konuları başta olmak üzere bu bölgede büyük çıkarları var ve önlerindeki en büyük engel Türk Ordusu. NATO’YU bahane ederek Füze donanımları ve tüm güçleri ile Irakta olduğu gibi buraya da çökmeyi planlıyorlar. Önümüzdeki süreçte Ordumuza ve kalan tüm kurumlarımıza saldırıların artacağından emin olunuz, hedef ve niyetleri ortada, anlamamak için aptal olmak lazım.


Herkes aklını başına alsın bu konularda düşünsün, uyumak uyandığında esir olmayı getirecek haberiniz olsun...

Saygılarımla

Yurtsever Yurttaş





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder