20 Kasım 2010 Cumartesi

OYLARINI VE DESTEĞİNİ VATAN HAİNLERİNE VEREN AŞAĞILIK ŞEREFSİZLER



Oylarını ve desteğini vatan hainlerine veren aşağılık şerefsizler size yurttaş bile demek uygun değildir. Sevinin şerefsizler, ABD bu Füze bahanesi ile sizin oy verdiğiniz vatan hainlerinin imzası ve yardımı ile NATO ve BM arkasına saklanarak Ülkemize çökecek.


Bu şekilde Irakta olan bitenin değişik bir şekli burada uygulanacak, vatanseverlere terörist yaftası yapıştırıp El Kaide tezgahının benzeri bir takım yalan dolanla, Irakta ABD ye karşı çıkan Irak halkına ve Telafer, Kerkük te Türkmenlere karşı yürütülen operasyonlar burada da yürütülecek.


Barzani takımı Irakta nasıl ABD ye yalaka çalışıyorsa, burada da AKAPE ve Fethullah takımı ile beraber ABD ye hizmet edecek mahallelerimizde pikaplarla gezecek. Karınızı kızınızı ırzınızı koruyabilirseniz sevinin.


Siz yani bu vatan hainlerine hatta insanlık düşmanlarına destek veren şerefsizler bekleyin. Biz, yani tüm Dünya İnsanlığı ile kardeşçe barış içinde yaşamak isteyen dürüst insanlar bu dünyada yapamazsak bile öbür Dünyada suratınıza tüküreceğiz sizin.


Sakız gibi çiğnenen bir söz var bu sıralarda, neymiş farklılıklara tahammül gerekirmiş. Emperyalizme uşaklık etmek nasıl bir farklılıkmış biri anlatsın bana. Belli ki, Vatan hainliğinin adı farklı hayat görüşü oluyor sahtekarların söyleminde.


Cehenneme kadar yolunuz var sünger kafalı şerefsizler, bu pisliklere çanak tuttuğunuz ve şeytanın uşaklarına destek verdiğiniz için ALLAH cehennemde yakacak sizi...


Yurtsever Yurttaş





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder