29 Kasım 2010 Pazartesi

BU SAHTEKÂRLAR TERÖRİZM DİYE TUTTMUŞLAR, KENDİ YARATTIKLARI ŞEYLE MÜCADELE EDİYORLAR!



TERÖRİZMLE SAVAŞ

Yurttaşlar! Bu sahtekârlar bir terörizmle savaş diye tutturmuşlar, Terörizmle savaşıyoruz diye her yerde çiğniyorlar Demokrasi adına uydurdukları  palavraları. Kendilerine engel saydıkları insanların her konuşmasını dinleyip attıkları adımı takip eden ve anında içeri tıkan bu sahtekarlar nedense KCK ve taş atan çocuklar konusunda müsamahakâr davranıyor.

Kürdistan’ın kurulmasına kadar gidecek çalışmaların bir parçası olan KCK ve buna yönelik olarak kendi yarattıkları taş atan çocuklar palavrasını körükleyip birde rahat çalışmak için taş atan çocuklara verilen cezaları düşürüyorlar, taş atan çocuklarda maşallah 1.80 boyunda... Üniversitelerdeki Demokratik haklar için mücadele veren antiemperyalist gençlik hareketlerini daha tehlikeli gördükleri her eylemlerinden bellidir bunların.

Bu sadece bir örnektir, uzaydan bile dinlemenin olduğu bu zamanda, PKK ve uzantısı ABD taşeronu Teröristler her nedense Dünyada güvenlik içinde ve özgürce dolaşabiliyor. ABD'nin PKK'ya lojistik destek sağladığı Genel Kurmay Başkanımızın ağzından ve en son Wikileaks tarafından, hatta daha önce kendi mensupları Şemdin Sakık tarafından bile tescillenmiştir. Peki, PKK'nın şehir yapılanması KCK, destek görmüyor mu? Tabii bunların her işleri sahte oyun dümen, bir bakarsın karşı görünürler bir bakarsın destek verirler.

Bunlar bize yani Antiemperyalistlere karşı sertler, sanki düşmanla cenk ediyorlar, ABD ve İngilizlerle koklaşıp anlaşıp sokaklarda demokratik protesto yapan gençlerimizi aşağılıyorlar. Bunların yöntemleri de bellidir aslında, önce insanları kışkırtıyorlar, öfkeyle zıplar sa kolayca avlıyorlar, aslında silaha sarılmalarını istiyorlar.


ABD nin kullandığı yöntemler belli, yığınla insanı sadece Tarafın Samanyolu'nun ortaya attığı iftiralara dayanan 5000 sayfalık iddialarla kanıtsız olarak içeri tıkıyorlar ve delil arıyoruz bahanesi ile senelerce özgürlüklerini engelliyorlar.

Geçenlerde İnternet'te ''TİT Ergenekon'' ismi ile faaliyet yürüten birilerini paketlemişler. ''TİT Ergenekon'' geçmişten gelen ve varlığı bile şaibeli olan sır olan bir örgütlenmenin adıdır ve esrarengiz profesyonellerden oluştuğu her yerde yazılır çizilir. Bu kişiler muhtemelen bunun ciddiyetinin farkında olmayan gençlerdi ve kulağa hoş geldiği için bu ismi kullandılar ve oyuna düştüler.

İşte oyun böyle bir oyundur, bunlara istedikleri bahaneyi bilmeden de verseniz bunlar karşı sesleri susturmak için kullanır. 68'lileri de böyle avladılar, kışkırttılar silaha sarılınca da avladılar. Onlara bu mesnetleri vermeyelim, mücadelemiz Özgürlük ve Demokratik haklarımız için olacak esas olan budur. Zaten bu yolda dimdik durmayan kaybeder, sahtekârların tezgâhlarına karşı uyanık olacağız ve sahtekarlıklarını kesintisiz olarak deşifre edeceğiz.

Bu olduktan sonra kimse korkmasın, çünkü bu mecrada mücadele haklı mücadeledir. Yaşasın özgürlük ve Dünya insanlarının kardeşliği. Herhangi bir etnik yapıdan ya da Irktan olup , sahtekarca Sol söylemleri ve ABD ye karşı savaşan CHE'yi ve vs. unsurları kullanıp sonrada ABD'nin hizmetinde iş yaparak İnsanlığa ihanet eden hergeleler sokaklarda Özgürlük bağımsızlık diye boşuna patırtı yapmasın, çünkü çok aşağılık bir şey oluyor bu.

ABD hizmetinde özgürlük görülmüş şey değildir, ABD sonunda kendi yavrularını da yer. Saddam da ABD’nin adamıydı Baaz partisinden ABD desteği ile yükseldi ve ABD’nin gölgesini kendi gölgesi sandı, ABD ye dikildi ve ABD yeni işbirlikçileri yardımı ile onu da yedi. Saddam’ı ABD emriyle asan yeni işbirlikçiler, boşuna özgürlük naraları atmayın çünkü yutan yok ve gittiğiniz yol onurlu bir bağımsızlık yolu da değildir.

Bunların iyi anlaşılması lazımdır, bizim siyasi erk de bu işlere ortak, yalan dolanla iş yürütüyorlar. Bunca palavra atıp eski faşist uygulamalarla hesaplaşma vaadi veren kişiler ve bunların borazanları niye esas konulara girmez? Şimdi ABD de yaşayan MEHMET Eymür’ün o sıralarda başında olduğu Kontrgerillayı niye kimse soruşturmaz? Sonrada 12 Eylülle mücadele ve hesaplaşma naraları atar birileri.

İZLEYECEĞİZ

Yurttaşlar izleyiniz, önümüzdeki süreçte Tayyip ve Takımının ABD, İSRAİL karşıtı Antiemperyalist ve Atatürk ruhuna sahip vatanseverler olarak giydirilip bize dayatıldığına tanık olacaksınız. Bunun yanında Osmanlının mirasına sahip çıkan Dini bütün imajını da eklemek yanlış olmaz.

Wikileaks ın da etkisi ile bu şekilde bir Enformasyon ivmelendiriliyor. Bu yönde hareketlenme başladı ve Halkla ilişkiler çalışmaları ile hızlanacak. Bir yerlerden bazı pis kokular geliyor ve bana öyle geliyor ki çok büyük tezgâhlar dönüyor ve hedefleri Seçimi alarak yetkileri ellerine almak ve hukuki üstünlüğü tam olarak ele geçirmek…

Yani işleri güçleri yalan dolan bu gibiler in, dış odaklar zaten Tarihlerindeki pislikler ile ortadadır ama bizim içimizdeki işbirlikçiler Dini kullanarak çok iyi gizleniyorlar. Geçenlerde yayınladı kardeşlerimiz, Hz, Muhammet As. nin çok önemli bir sözü şöyle


‘’Münafığı üç şeyden tanırsın; Bir, Yalan söyler, İki verdiği sözü tutmaz, Üç emanete hıyanet eder.’’ 


Fazla söze gerek var mı?

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder