7 Aralık 2010 Salı

BU TAKIM ABD DESTEĞİ İLE FAŞİST YÜZLERİNİ İYİCE GÖSTERECEK!


07 12 2010 - 12,00 - 01,00 suları one minute kahramanı televizyonlarda bin dereden su getiriyor ve Emperyalistlerle işbirliği yapıp batırdığı ülkeyi nasıl kalkındırdığını anlatıp yolsuzlukları halı altına süpürüyor.

Bu konuşma da, YÖK'ü protesto eden ve Polisten sopa yiyen gençleri Terörist göstermek ve malum ABD tezgâhlarını alevlendirmek için bazı hamlelerin yolunu döşüyor gibi bir tavır dikkat çekiyor. Zor kullanarak muhalefeti bastırma çabasına girmeyi planladıkları açıkça seziliyor. Gidişata ve söylemlere bakılırsa bu takım iyice Faşist yüzlerini gösterecek haberiniz olsun.

Bu işler karışık, ABD ye atağa kalkmak için hep bir bahane lazım. Buna bağlı olarak, NATO toplantılarında yapılan çeşitli planlar doğrultusunda Wikileaks patlaması yaratılarak atağa kalkıldı. Bu stratejide terörle mücadele konusunu çok öne çıkarmaları, NATO'yu ve külliyatını kullanarak muhaliflere karşı bu kozu kullanacaklarını ve önlerine çıkana Terörist yaftası yapıştıracaklarını gösteriyor.

Yani önümüzdeki süreçte, Wikileaks ı kullanarak kanaatleri düzenleyecekleri, NATO, BM ve AGSP yi kullanarak Muhalefete karşı üstünlük kurmaya çalışacakları hissedilmektedir. NATO ve Wikileaks ı takiben bizdeki işbirlikçilerin Tür ki cumhuriyetlere seyahatleri sıklaştırması da hayra alamet değildir.

Orta Asya içine seyahatler ve Emperyalistlerin destekledikleri Osmanlı hedeflerine yönelik göndermeler hareket stratejinin alt yapısı oluşturuluyor. Seçimlere yönelik göz boyamalar ve türlü tezgâh gündemde.

Belli ki, Seçimlerden sonra NATO ve külliyatı belli düzenlemelerden sonra buraya çökecek ve harekât başlayacak. Wikileaks belgeleri ile Emperyalistler her işiniz belgeli ayağınızı denk alın mesajını verdi ve vatan hainlerinin elini kolunu bağladılar. İşbirlikçiler kımıldayamaz durumda ve hizmete mecburlar.

Birisi İngiliz desteğinde hidayete ererken diğeri ABD ye yatırım yapmanın diyetini ödüyor. ABD ye olan hırsını CHP ye çatarak hafifletip durumu kurtarmaya çalışıyor. İlk hedef hileli Seçimler ve bu gazla seçime yönelik atağa kalktılar bile.

Herkes bilerek hareket etsin bu Terörist yerine koyma kozunu kullanmalarına fırsat verecek hatalar yapılmasın. Demokratik hakların savunulduğunun belli olması ve faşist yaklaşımın kimlerden geldiğinin kamuoyu tarafından açıkça görülmesi büyük önem taşımaktadır.

Her ne protesto yapılacaksa bu sahtekârların hamlelerinin önceden görülmesi şarttır.

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder