11 Aralık 2010 Cumartesi

LAFIN KISASI




Emperyalistlerin İşbirlikçileri, kendi kurgulanmış gazete ve Medya haberlerine dayanarak Ordunun kolunu kanadını budayıp savunma gücünü zayıflatmaya çalışıyorlar. ABD desteği ile JÖH ve Deniz Kuvvetlerinin Kozmik bilgilerine de daldılar ve sanki bir çeteye operasyon yapılıyor...

ABD onayı ile gizli gizli geliştirilen Kürdistan konusu da açık edilmeye başlandı. Uzun süredir bu konuda yapılan çalışmalar ortada. Birileri, kardeşimiz, yurttaşımız, hısımımız, komşumuz Kürtlere kendilerini çeşitli yöntemlerle önder olarak kabul ettirmeye ve ayaklandırmaya çalışıyorlar.

Yurttaşımız, kardeşimiz, Hısımımız, Komşumuz Kürtleri kışkırtan bu devşirmeler, Emperyalistler tarafından, İsveç Fransız, İngiliz enstitülerinde yıllarca yetiştirilip devşirildiler ve dedelerinden beri kullanıldılar. Bunlar ABD desteğiyle Kuzey Irak ta palazlanan ve tarihte sicili belli olan Aşiretlerinde desteği ile bizim kardeşimiz, komşumuz, hısımımız, arkadaşımız olmuş Kürt kardeşlerimizi de Emperyalistleri hedeflerine yönelik kışkırtıyorlar.

Bu yolla bu bölgeyi parçalamak ve Emperyalistlerin hedeflerine yol döşemek üzere görev yapıyorlar. İçimizdeki çıkarcı hainlerde ABD dibinde ve hizmetinde, bu sahtekâr zihniyete hukuku kullanarak yatakçılık yapıyor kah gizli gizli kah alenen. Yasama resmen ABD'nin bölgedeki Bop hedeflerine yönelik üretim yapıyor.

ABD bu sıralarda Bop projesi doğrultusunda atakları hızlandırıyor, en önemli hedefi Türk Ordusunun Komutanları, emir komuta zinciri ve kozmik bilgiler. İkincil konu sınırlar ve bölge kontrolü, askeri güç ve silah mühimmat yerleştirme.

İşbirlikçiler yolu açıyor, NATO ve BM bu iş için hazırlanıyor. Bu bölgede çıkacak bir ihtilaf sınır ihtilaflarını da gündeme ve Uluslararası Mahkemelere taşır, bu konu ihmal edilmemelidir.

ABD, BDP’ ye ve KCK ya Kürdistan çıkışlarını başlattı ve ivmelendirme gayretleri açıkça görülüyor. Kardeşlik barış naraları ile başlatılan HABUR girişi ve Avrupa'dan gelmesi için çağrı çıkarılan PKK’lıların da bu işler için kullanılması planlanıyordu.

Bu konuda ortaya çıkan rezalet ve tepkiler sonucu bu işi beceremediler ve bu elemanlar da büyük çaplı gelemedi ama gizlice yurda giriş yaptıklarından emin olunuz. Bu sıralarda da Said'i Kürd'i kanalı ile Kürtlere de bağlı olan Fethullah PKK ilişkisi en sonunda açık edildi.

APO Sol da oldukları palavrasından vaz geçiyor ve Fethullah ittifakını açıkça gündeme sokuyor. Doğuda didiştikleri Fethullahçılar ile yakınlaşma öneren APO, gençleri dağlara çıkarmak için kullandıkları Marksist söylemde samimi olmadığını onaylamış oldu.

Bu işten bir tek Che Guavara adı karlı çıkacak çünkü ABD ye hizmet eden bir örgütün elinde propaganda vasıtası olmaktan kurtulacak böylece. Kürt gençleri senelerce CHE’nin şanlı mücadelesi ile ateşlendirilip çıkarıldı dağa. Bu değişim projesine nasıl bir yorum gelecek bilmem ama İntihar komandosu bulmalarının daha kolaylaşacağı kesindir.

Bu iş olmak zorunda çünkü ABD istiyor ve emrediyor, hedefinde bulunan doğuda bu aşamada böyle bir mücadele işine gelmez. İki tarafta emrinde ilk adımda sorun çıkacağını sanmam, sonrasında çıkacak sürtüşme ve çatışmalar ABD'nin işine bile gelir.

NATO kapıda bu iş vahim herkes şapkasını önüne koyup düşünsün yolun sonundayız. Vatana ihanet doruk noktasındadır ve en önemli konu budur. Ordu mensuplarına, Aydınlara ve Prof. lara yapılanlar sadece bunun parçalarıdır.

Ordu mensuplarının terfileri yakılarak Ordu içine sızmış Fethullahçı çetenin mensuplarının terfileri sağlanmaya ve bu yolla Orduda emir komuta ele geçirilmeye çalışılıyor bu da İslamcı falan takımının değil direk olarak ABD'nin işidir.

Kamu güvenliği Müsteşarlığı ABD’nin işbirlikçileri ile yapılandırdığı komuta merkezidir ve özel ordu buraya bağlı kuruluyor, Silah ruhsat ve Emniyete ağır silah alımları için hazırlanan kanun bu orduyu teçhiz etmeye yöneliktir.

Emniyette yeni nesil denilen bir yapılanma var ve özel kuvvetlerde bu yapılanma etkin. 17.000 personel alımı yapılacağını ilan ettiler. Askerlikten muaf tutulma isteği de buraya alınacak personeli TSK denetiminden uzak tutmak içindir.

Kısacası ABD ipleri geriyor, amacı hedefi belli, vatan hainleri ulvi görev üstlenmiş bir pozda bölge barışını kökten sarsacak bir stratejiye hizmet etmek zorunda. Wikileaks belge açıklamaları ile kuyruklarını ABD’nin tuttuğunu iyice anladılar.

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder