27 Aralık 2010 Pazartesi

BU GÜNLERDE ŞU MAVİ MARMARA GEMİSİ FAZLA ÖNE ÇIKARILIYOR.


Yurttaşlar bu günlerde şu Mavi Marmara Gemisi fazla öne çıkarılıyor. Bu gemi ve kapsamında olduğu girişimi Türkiye’ye mal etme konusunda yoğun bir enformasyon var. Biz Gazze Filistin ya da onların gık diyemediği ABD’nin birçok bölgedeki Emperyalist saldırı ve yağmalarına onlardan daha çok karşı çıkıyoruz.

Yani tepki koymak için bu gibi ne i düğü belli olmayan örgütlerin içine girmeye ihtiyacımız yoktur. Bu girişim biz Türkler tarafından sahiplenilmemelidir, çünkü bu iş İHH denilen ve içimizdeki ABD işbirlikçileri ile ve daha bilemediğimiz nice ilişkiler içindeki bir örgütün tezgâhladığı bir organizasyondur.

Bu İHH’nın adı, Milli görüşle birlikte Bosna hersek için toplanan yardım paralarının iç edilmesi konusunda gündeme gelmişti. O günlerden bu güne herhalde çok büyük finanslara ulaştılar ki bu gibi organizasyonları tertipleyecek gücü bulabiliyorlar.

Finans güçlerinin kaynağı bile meçhuldür bunların. Mavi Marmara gemisi ise KOMOR adaları bandıralıdır, bu işi bize mal etmek ve Türkiye’yi uluslar arası düzeyde bu işte sorumlu hala getirme çabaları çok dikkat çekicidir.

Bilindiği gibi, bir yandan bu organizasyon Türkiye’ye mal edilirken, bir yandan da bu konu AKAPE'nin başının reklamına yaramaktadır. Fakat en tehlikeli yanı bu işi bu gün destekliyor geçinen Batı Emperyalistlerinin ilerde bunu nasıl kullanacağıdır.

Bu girişim Türkiye’ye mal edildiği takdirde, Emperyalistlerin bu konuyu Terörizm sahtekârlıklarına katarak, temcit pilavı Ermeni konusu gibi ilerde bize karşı kullanmaları mümkündür. Türk Milleti her yönden gelecek her türlü saldırı ve sahtekârlıklara karşı çok uyanık olmak zorundadır.

Bu konuyu fazla karıştırıp Türkiye ye mal ediyorlar ve uluslararası bir konu haline getirip İsrail’e posta atıyoruz havası da yaratılıyor. Bu iyi bir iç politika ve seçim malzemesi olduğu gibi, bu durum ileriye dönük olarak ABD ye, Terör odakları ile bağı olan Türkiye imajı yaratma imkânı da verebilecek bir mahiyet kazanıyor. Bu sahtekârlar yine Uluslararası dümenler tezgâhlıyor benden söylemesi.

İHH başkanına herkes bir baksın ve bana Milliyetini söylesin birisi, Adam Hamas üyesi gibi. Bu Gemi eskiden Türk gemisiymiş açık denize çıkma izni yokmuş ve satın alınıp COMOR bandırası almış. Şimdi bu Gemi niye Türk gemisi diye dayatılıyor?

En üst düzeyde nasıl kabulleniyor bunu Türkiyeyi yöneten yöneticiler? Bu nasıl bir iştir. En azından Muhalefet acilen reddetmelidir bu gemiyi ve organizasyonu, bu bir Think Thank tezgâhıdır haberiniz olsun.

Bu Gazze konusu da bütün açıklığı ile ortaya konmalıdır. Bu Filistin Gazze dramının, yani genel olarak Doğu Akdeniz’in işgali konusunun, bizim işbirlikçilerin yakın ilişkiler içinde bin takla attıkları ABD ile İsrail’in ortaklaşa Stratejileri olduğu ve bu vahşeti birlikte yaptıkları açıkça ortaya konmalıdır.

Bu İHH organizasyon ekibi İsrail’e bu kadar laf ederken niye ABD ye tek laf etmiyor? Bu garip gelmiyor mu size?

Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder