28 Aralık 2010 Salı

BDP İLE YARATILAN ÇEKİŞME BÜYÜK BİR TEZGAHTIR.




THİNK THANK LERDE PİŞİRİLEN YENİ BAZI TEZGÂHLAR UYGULAMAYA GEÇİRİLİYOR

NATO füzeleri konusu birden bire gündemden düştü çünkü Seçimlere kadar uygulayacakları halkla ilişkiler faaliyetinde bu tarz gerginlik istemiyorlar. Siyasi ERK’İ elinde tutanlar, Yalan yolu takımı ve ittifakları, Medyada ve çeşitli mecralarda çok sinsi ve bazı çarpıtmalara dayalı faaliyet yürütüyorlar.

Bu faaliyet kapsamında, İnternette ve Facebook ta bazı ürettikleri videolarla taraf belli etmeden vatansever havaya bürünüp bazı dedikodular yayıyorlar. Çeşitli karıştırıcıların, geyik faaliyetini körükleme, çeşitli engelleme, bazı kişileri gözden düşürme ve birbirine düşürme çalışması yaptıkları da kesin.

Bu yönde bol laf salatası ile suya sabuna dokunmadan, can alıcı konulara girmeden, ABD ve Emperyalistlere hiç dokunmadan üstü örtülü ahkâm kesip, kendilerini vatansever belletmeye yönelik bazı videolar üretiyorlar ve yayıyorlar.

Bu videolar, karambol yaratarak, ABD seyahatlerini ve Emperyalist yandaşları olduklarını gözden kaçırıp, kendilerini Antiemperyalist vatanseverler gibi halka yutturmaya yönelik imal edilmektedir.

ABD ye ve çeşitli Emperyalist ülkelerle sıkı fıkı ilişkiler içinde olan ve oralara sık seyahat edip, ABD de kucaklanıp Batılı zatların açıklamaları ile desteklenen işbirlikçilerin bunu bize nasıl yutturacağı merak konusudur.

Bu İşbirlikçiler, hedeflerine yönelik olarak, kendilerinin, vatansever, büyük projeleri olan, Antiemperyalist, dini bütün, Atatürkçü, Üniter devlet yanlısı, halkçı, Demokrasi, adalet ve özgürlük yanlısı kişiler olduklarına halkı inandırmaya çalışıyorlar.

Bu Dünya çapındaki sahtekârlar çetesi, büyük düşünen, Dünyada itibarı olan adil adamlar oldukları kanaatini yaratmaya çalışıyor. Seçime yönelik olarak, halkı bu yönde uyutacak çok kapsamlı bir halkla ilişkiler ve enformasyon çalışması uyguluyorlar.

Tabii bu faaliyet her zamanki gibi bu bölgede çıkarları olan Emperyalistlerin Dünya çapındaki desteği ile yürütülüyor. Bu işbirlikçiler, Think Thank lerde pişirilen yeni bazı tezgâhları uygulamaya geçiriyor ve çok sinsi bir şekilde halkı uyutma faaliyeti yürütüyor haberiniz olsun.

Wikileaks dümeni diğer işlevleri bir yana, bunlar hakkında olumlu kanaat yerleştirme işinde de destek işlevi görüyor. Mavi Marmara ile İsrail e sert çıkış yapıyor tavrı sahte Antiemperyalist hava yaratılmasına yöneliktir.

Ayrıca bu konuyu fazla karıştırıp Türkiye ye mal ediyorlar ve uluslararası bir konu haline getirip İsrail’e posta atıyoruz havası da yaratılıyor. Bu iyi bir iç politika ve seçim malzemesi olduğu gibi, bu durum ileriye dönük olarak ABD ye, Terör odakları ile bağı olan Türkiye imajı yaratma imkânı da verebilecek bir mahiyet kazanıyor.

BDP ile yaratılan çekişme ve bazı BDP’lilerle gerçekleşen söz polemikleri ise bu Antiemperyalist ve vatansever görünüm yaratma ve PKK ya karşı görünme işinin bir parçasıdır, bu tezgâhları yutmayınız.

Referandumdaki BDP tavrını ve PKK ile işbirliklerini nasıl gizlediklerini ve karşı tarafa yıktıklarını hatırlayınız. Uyanık olunması ve bu sahtekârlıkların deşifre edilmesi şarttır.

Yurtsever Yurttaş

1 yorum:

  1. http://yurtseveryurttas2.blogspot.com/2010/12/bu-gunlerde-su-mavi-marmara-gemisi.html

    YanıtlaSil