3 Şubat 2011 Perşembe

BAŞKANLIK SİSTEMİ ABD VE AVARA KASNAK POLİTİKALAR.


Cumhur başkanını halkın seçmesi ile başlayan ve giderek son zamanlarda ortaya atılan ABD tarzı başkanlık Sistemine geçiş tartışmaları gittikçe ciddiyet kazanmaya başladı. Bu alt yapı çalışmaları, işbirlikçilerin işbirliğinde oldukları Emperyalistlere karşı kaçınılmaz ve zorunlu vazifelerinin bir sonucu gibi bir izlenim uyandırmaktadır. Bir yerde ABD ve İngiltere ile olan yakın ilişkileri itibari ile başka çareleri de yoktur aslında...


Bu durumu anlamak için bazı dirsek temasları ve çıkar birliklerine göz atmak lazım. Bana doğru gelen bir tespite göre, ABD hakim lobilerinde trafik çetin, aralarında çıkar alışverişi olmakla beraber, esas olarak üç çıkar kesiminden oluşuyor... Bir, Kapitalistler, İki Protestanlar, Üç Siyonistler... Protestanları ikiye ayırın, yarısı Avangelistler, bunlar Siyonistlerin kontrolünde, diğer yarısı da İngilizlerin kontrolünde...


ABD deki bu güçler arasındaki en hâkim kesim, İsrail halkının bile karşı olduğu Siyonist İsrail Yönetimi ile olan birliktelikten de açıkça anlaşılacağı gibi Siyonistlerdir. İllumünati masonluk vs. gibi yapılanmalarda, bilindiği gibi Dünyanın her yerinde kolları olan bu zihniyetin marifetidir.


Bu durumda, ABD Robot devletine hâkim olan bu kesimlerin aralarındaki güç çatışmaları ve kimlerin kimlere üstün gelerek ABD Robot Devletini Emperyalist çıkarlar doğrultusunda kullandığı açıktır. Bizim belli kesimden kişilerin ABD yetkilileri ile yakın görüşmeleri ve İngiliz kraliçesinden madalya alındığı falan düşünülürse, bazı taşlarda yerine oturacaktır sanırım.


ABD Ekonomisi monetarist iktisadi ekol hakimiyetinde ve üç ayak üstünde hareket ediyor, Konut, Borsa ve Tüketici piyasası. Dünya krizi de bilindiği gibi şişen bu Konut piyasasından kaynaklanmıştır. Senelerce taksit lere sokulan ve Medya'nın içinde yer aldığı Sistematik yapının beyin yıkama ve uyutma faaliyeti ile kitle zaten teslim alınmış ve pasif hale getirilmiş durumdadır.


Zencilerin durumu İç savaştan beri ortadadır ve Ku Kluks Klan vs. benzeri yapılanmalar vasıtası ile büyük bir kısmı dışlanmış ve hala ucuza çalışan köleler durumundadırlar. Böyle uyutulan bir kitleyi güden bir sistematik yapı , bilinçlenen ve özgürlük talep eden kesimleri ezen bir istihbarat ve Polis gücü ile Demokratik değil, senato meclis vs. ile Demokratik görünüm veren ama aslında ezici faşist yöntemler uygulayan bir Robot Devlet söz konusudur.


Hal böyleyken, Ekonomideki, Konut, Bursa ve Tüketici piyasasının oluşturduğu üç ayak üzerinde Ekonomik yapı içinde sömürdükleri kitleye, Film ve Medya sektörünün yaratıcı gücü ve İki partili eğlenceli seçimleri ile bir rüya yaşatılmaktadır.


Tertipledikleri görkemli ve eğlenceli panayır seçimleri ile gelen giden ama biri birinden pek farkı olmayan iki parti mevcuttur. Aslında birbirinden farkı olmayan bu iki Parti ve Neocon’lar, Analizciler ve Think Thanklerin ince tezgâhları ile bu kitlenin kanaatleri Sinema ve Medya operasyonları ile kontrol altında tutularak kitle uyutulup güdülür.


Bu kitle uyur, reklam sektörünün fişeklemesi ile bilinçsizce harcar, sağlığa zararlı türlü gıdayı tüketir ve işler yürür gider. Partiler ve Başkanlar değişir, senatolar vs. türlü Demokratik görüntü veren takla izlenir ama işler hep olacağına varır. Toz pembe bir Rüya içinde türlü sıkıntı yaşanır ve hayallerle avunulur, bildik düzen de hem içte hem dışta devamlı yürür.


Aslında işler, ABD’nin yerleşik Kurumları tarafından yürütülür ve 50 yıllık 100 yıllık politikaları ve stratejileri güncellenir ama hiç değişmez. Hedef geri kalmış ve gizli sömürge halini almış ülkelerin rantı ve kaynaklarıdır, devamlı yöntemler geliştirilir halklar yalanlarla uyutulur.


Türlü dümen ve sahtekarlıkla bu halkların varlıkları iç edilir ve insanlar ucuz emek yani ucuz köleler haline getirilir... Bunlara karşı çıkacak, ters gidecek başkan, senato üyesi vs. kişilerin başınada hep bir meczup tarafından bir iş gelir ya gözden düşer ya da öldürülür…


Bu Robot devlet, hâkim gücün istediği yönde ve çıkarları ile bağlı kesimlerin zorunlu onayı ile halkların başına bela olan Dünya çapındaki Emperyalist icraatlarını sürdürür gider. BOP vs Strateji ve projelerin Siyonizm’in çıkar birlikleri ile birlikte önünü açmaya yönelik planlamaları olduğunu bizim çocuklar bile anladı artık.


Emperyalizm, hedef bölgelerinde ilişki kurduğu ve Devletin içine birlikte kadrolaştığı bölgesel işbirlikçileri ile ortaklaşa sömürdüğü de saklanamaz şekilde ortaya çıkmıştır artık. İşbirlikçilerin ismi şudur veya budur hiç önemli değildir önemli olan bu zihniyettir ve bu gibi leri zihniyetlerinden tanımak kolayca mümkündür.


Yukarıda kısaca anlattığım ABD içindeki sistemi, Küreselleştirmenin ve çıkarlarının bir gereği olarak bize de uygulamaları gerekiyor. Zaten Televizyonlarda ha bire yalan yanlış tarihi sosyolojik palavraları bize yutturmaya çalışan, Prof. lakaplı yada daha alçaktan uçan borazanların halleri de, ABD modeli çakma neocon vari bir tavrı andırmaktadır..


Bütün icraatlarının ortaya koyduğu belirtilerden anlaşıldığına göre, bu bölgeye NATO, BM vs Organizasyonları ile çöküp, Füzeleri kurup bölgeyi kavradıktan sonra güncelleme yaparak sonraki aşamalara geçecekleri kesindir. Ekonomik alanda da zaten bağımlı hale getirdikleri Türk Halkını kendi sistemlerine uyumlu hale getirmeleri ve bölge kalkınma ajansları, işçi istihdam büroları derken giderek ilerki aşamalara geçmeleri gerekiyor.


Sıcak para ile bir gerip bir rahatlatarak üretimi bastırdıkları, borsa, tahvil ve döviz le sürekli mıncıklamaları yüzünden yaşadığımız devamlı enflasyon ve cari açık veren Ekonomik yapımız ortadadır. Hemen hemen yabancıların eline geçen Ekonomik yapımızı, Uluslar arası sermayenin şu sıralarda sıcak para ile rahatlatıp işbirlikçileri Ekonomiyi düzeltiyormuş havası verdiği de açıktır.


Uzun süredir Ülkemizde uygulanan projelerin ulaştığı son zamanlardaki yargı vs. operasyonlarını takiben, Başkanlık Sistemi tartışmalarını açmalarının sebebi de Neo Osmanlıcılığı da içeren bu kesin kavrama amacına yöneliktir. Yani aslında uzun süredir birileri, efendilerinin işaret ettiği yönde kitleleri kurbağa gibi ısıtarak bir şeyleri dayatıyor.


Bu gidişe razı edebilmek için Pinokyo'daki gibi gidenlerin aslında eşeğe dönüştüğü harikalar diyarı imajı yaratılarak kitleler uyutulup Sistem Emperyalistlerin planlarına uygun bir yapıya dönüştürülüyor... Tabii bu durum alışıldık ve tek düze gelişmeyecektir, hepimizi etki ve tepkilerin yaratacağı olası gelişmelere göre şekillenecek bir gelecek bekliyor, uyanış şart önümüzdeki seçim çok önemli...


Saygılarımla

Yurtsever Yurttaş



NOT: YURTSEVER YURTTAŞ BLOG SAYFASINDA YER ALAN ARAŞTIRMA VE YAZILARIN BÜTÜN HAKLARI MAHFUZ’DUR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMASI DURUMUNDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder