15 Şubat 2011 Salı

ÜLKEMİZDE UYGULANAN FAŞİST BASKI VE DELİLSİZ KEYFİ HAPİS CEZALARININ ENGİZİSYONDAN NE FARKI VAR?




Emperyalistlerin işbirlikçisi devşirme Çeteler Türkiye Cumhuriyetinin bütün Kurumlarına sızmış, kadrolaşmış ve uzun süredir Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya yönelik yoğun saldırı gerçekleştirmektedir. Bunu herkesin bilmesine rağmen niye bu çetelere bir şey yapılamamaktadır?

Bu faşist faaliyetlere karşı yurttaşları bilgilendiren ve sokağa protestoya çağıran her kesi Halkı kin ve nefret yaratmakla suçluyorlar.

Bu durumda herkes kendi inisiyatifi ile hareket edecek demektir, herkes sivil Toplum örgütleri ile bağlantı kurmalıdır. Bu faşist baskı ve uygulamaların Karanlık çağ Engizisyon tarzından farkı yoktur.

Karanlık çağda Katolik Kilisesinin Engizisyon mahkemeleri ile yarattığı terör ve işkence baskısı da aslında bunun aynısıdır. Cadı avı yöntemlerini bile günümüze günceller seniz bir çok eylemin benzer olduğunu göreceksiniz.

Ülkemizde uygulanan Faşist baskı ve delilsiz keyfi hapis cezaları ve çeşitli baskıları, mahkemeler üzerindeki Siyasi etkiyi, Martin Luther King ile kıyaslayınız. Kant ve o zaman Aydınlanmaya etki yapmış bütün yazarları kıyaslayın onlar bile daha özgürdü bizden. Teknoloji olmadığı için pahalı cep telefonu ve mikrofonlar ile dinleme ceplerine yatak odalarına kadar girmemişti.

Uydurma haberlerle ve sehven diye açıkladıkları düzmece delil yaratma ve delil karartma çabaları ortaya çıkmıştır. Bu gibi dümenlerle, aslında var olmayan terör örgütleri ile Antiemperyalistleri irtibatlandırıp susturma çabası devam ediyor. Bu Faşistçe susturma çabası artarak devam edecek, bunu biliyoruz.

Çağdaş geçinen Batılı sahtekârlar! Bu Faşist zihniyete destek verdiğiniz ve halkımıza bunları yani işbirlikçilerinizi Demokrasi havarisi olarak gösterdiğiniz için suratınıza tükürmek lazım sizin.

Sanki eleştirir göründüğünüz Gazeteci tutuklamalarının ve hukuka aykırı tüm uygulamaların, sizlerin elemanı Tuncay Güney ve o gibi uzantılarınız ve işbirlikçileriniz eliyle sizler tarafından becerilip idare edildiğini burada herkes anlamıştır.

Yani sözcü ve temsilcilerinizin Televizyonlara çıkıp, biz aslında bu uygulamaları onaylamıyor, garip karşılıyoruz ama hey hat bu sizin iç meseleniz gibi açıklamaları da bizi kandıramaz.

Bu gibi olayların dışındaymışsınız intibaı vermeye çalışan söylem ve davranışlarınız da sahtekârlığınızın başka bir ispatı olmaktadır. Sizi bize örnek gösterenlarede size de lanet olsun, medeniyet böyle oluyorsa da olmaz olsun, gericiliği sahtekarlığı destekleyen medeni mi oluyor şimdi.. Zaten, Sömürgecilik, Kölecilik ve Engizisyon da sizin Tarihinizde var ve bir karanlık leke olarak da kayıtlı durmaktadır.

Hala aynı kafada olmanız, aynı zihniyette ısrar edip çıkarlarınız için insanların hayatlarını berbat etmeniz ayıptır ayıp, utanmanız gerekir. Bunlara rağmen yine pişkin pişkin suratımıza bakıp aynı sahtekarlıkları yöneteceğinizden de adımız gibi eminiz.

SAHTE BAYRAK STRATEJİLERİ UYGULAMADADIR.

Hüsnü Mübarek Siyonistlerle arası çok iyi olan ABD yanlısı bir diktatördü resmen ama ABD ve İngilizlerin kurbanı oldu, o hareket halk lehine değildir, o isyanı yönlendirenler Emperyalistlerle bağları vardır. Oradaki toplumsal yapıyı da bizdeki gibi koyun haline sokup, Tayyibi kahraman yapıp Neo Osmanlıya geçişi hazırlıyorlar.

ABD, İngilizler başta olmak üzere Emperyalistler, hedefleri olan enerji bölgelerinde, yani, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Hazarı ve Karadeniz’i kapsayan bir Suudi Arabistan gibi yandaş işbirlikçi ama adı Neo Osmanlı olan sömürü düzenini bu bölgede oturtmak niyetindeler.

Türkiye içindeki Türklük düşmanı işbirlikçilerinide kullanarak eski Yeşil Kuşak Stratejilerini devreye sokuyorlar. Yani, Türk unsurunu Fethullahçı ajanları vasıtası ile MHP den ayrı ABD hizmetinde bir örgütlenme içine sokup kullanarak, Orta Asya içine sarkmak gibi de bir Planları var.

Bu Plana yönelik olarak MHP ye alternatif bir Türk İslam Sentezi örgütlenmesi içindeler… Bu sıralarda AKP ve ittifaklarından yükselen ve internette sayfalar kuran, Milliyetçi havada, ''Ak Alperen'' gibi ve ecdat vs. motifleri ile süslenen söylemlerin sebebi budur.

Yüzünde güller açan birileri de ABD nin örgütlediği Türkçü görünümlü örgütlerin davetlisi olarak Türki cumhuriyetlerde fink atıyor. Bir süre sonra Doğu Türkistan, kırgızistan, Baş kırdistan ve Azerbaycan'dan başlayarak hareket ivmelendirilecek, esir Türkler konusu gündeme gelecektir, ABD de yaşayan Rabia Kadir veya çizgisindeki bir kısım zevat Doğu türkmenistanda ortaya çıkar yakında.

Bu yolla kahramanca bir Ecdat destanı ivmelendirilerek, One Minute ve İsraille çekişme gibi senaryolardan etkilenen Arap halkının enerjisine bağlanacak. Böylece bütünleşen bir strateji ile seçime yönelik puan alınacak, hemde Emperyalistlerin Orta Asya ve Kafkaslardaki stratejilerinde Türklerin maşa olarak kullanılacağı alt yapı hazırlanmış olacak.

Bu Seçime kadar Muhaliflerin çeşitli Dümenlerle, (sanal terör ilişkilendirmeleri vs.) ile tasfiye edilmesi ve susurulması için tutuklamaların geleceği kesindir.Bu yollarla ve Hile entrika ile Seçimi de alırlarsa Faşist düzen oturacak ve NATO Füzeleri ile buraya çökecektir.

Türkiye dönüm noktasındadır, hainler Azerbaycan, Kazakistan, Türkistan vs. bir çok yerde ABD ile birlikte kurdukları sanal Türk örgütleri ile faaliyettedir. Eski ABD Projesi olan Yeşil kuşak Stratejisi güncellenip genişleyerek devreye girmektedir, oyun büyüktür sınırlar dar gelmektedir, herkes geniş düşünsün gün aklın ve bilginin günüdür.

Bu bölgede Demokrasi havarisi kesilen ve işbirlikçileri eliyle bize Demokrası getireceklerini iddia eden, fakat faşist bir yapıyı destekleyen Batılı Emperyalist Devletlerin Afrikadaki sefalette payı olduğunu çok iyi biliyoruz... Zencileri köle olarak sattıkları devirlerden bu güne çok şey değişmemiştir.

Yurtsever Yurttaş


BİLMEYENLER İÇİN NOT: Karanlık çağda Engizisyon Katolik Kilisesine bağlı bir mahkeme sistemidir. Kararları Katolik kilisesinin gücünü sağlamaya yönelik astığı astık kestiği kestik uygulamalar yapmışlardır.

Bütün muhalifleri tasfiye etmeye çalışılmış ve akla hayale gelmeyen işkenceler uygulanmıştır. Kendi küçük cinsel çıkarları için kullananlar bile olmuştur.

Kendisine yüz vermeyen ya da hizmet etmeyen kadını cadı olarak yaktırmak, fikirlerine zıt fikirleri olanları dönmezse yaktırmak gibi. Siyası ve dini erki nedeniyle İspanya, Roma ve Hırvat olmak üzere üç büyük engizisyon adından çok söz ettirmiştir.

Bu şekilde bu zihniyet senelerce hüküm sürmüş işkence ve ölüm korkusuyla insanları baskı altında tutmuştur.. Rönesans ve Matbaanın icadı ile tetiklenen aydınlanma dönemi İngiliz reform hareketleri ve Fransız ihtilali bu gidişi bitirmiştir.

Engizisyon: Latince, inquisitio, soruşturma.




1 yorum:

  1. Halkı Kin ve nefrete yöneltenler yalancı dümenci gazete haberlerine dayanarak yurttaşlar üzerinde terör estiren bu faşist uygulamalardır. Bunları kimler yapıyorsa onların tutuklanması gerekiyor.

    YanıtlaSil