18 Şubat 2011 Cuma

SAHTE BAYRAK STRATEJİLERİ UYGULAMADADIR.



Hüsnü Mübarek ve Siyonistlerle arası çok iyi olan ABD yanlısı bir diktatördü. Tunus Devlet başkanı Zeynelabidin Bin Ali de aynı şekilde ABD nin uydusunda saltanat süren biriydi resmen ama ikisi de ABD ve İngilizlerin kurbanı oldu.

Yani o hareket halk lehine değildir, o isyanı yönlendirenlerin Emperyalistlerle bağları vardır. Oradaki ve diğer İsyan tetiklenen bölgelerdeki toplumsal yapıyı da bizdeki gibi koyun haline sokup, Tayyibi kahraman yapıp Neo Osmanlıya geçişi hazırlıyorlar.

ABD ve ABD içinde ve şu sıralardaki ABD Politikalarında çok güçlü olan İngilizler başta olmak üzere, ittifak içinde olan Emperyalistler, hedefleri olan enerji bölgelerinde hakimiyet çalışması içindeler.

Yani, Kuzey Afrikayı, Orta doğuyu, Hazarı ve Karadeniz’i kapsayan, Suudi Arabistan gibi yandaş, işbirlikçi ama adı Neo Osmanlı olan ve kendilerine bağlı ve uyumlu bir sömürü düzenini bu bölgede oturtmak niyetindeler.

Türkiye içindeki Türklük düşmanı işbirlikçilerinide kullanarak, eski Yeşil Kuşak Stratejilerini devreye sokuyorlar. Yani, Türk unsurunu Fethullahçı ajanları vasıtası ile MHP den ayrı ABD hizmetinde bir örgütlenme içine sokup kullanarak, Orta Asya içine sarkmak gibi de bir Planları var.

Bu Plana yönelik olarak MHP ye alternatif bir Türk İslam Sentezi örgütlenmesi içindeler… Bu sıralarda AKP ve ittifaklarından yükselen ve internette sayfalar kuran, Milliyetçi havada, ''Ak Alperen'' gibi ve ecdat vs. motifleri ile süslenen söylemlerin sebebi budur.

Yüzünde güller açan birileri de ABD nin örgütlediği Türkçü görünümlü örgütlerin davetlisi olarak Türki cumhuriyetlerde fink atıyor. Bir süre sonra Doğu Türkistan, kırgızistan, Baş kırdistan ve Azerbaycan'dan başlayarak hareket ivmelendirilecek, esir Türkler konusu gündeme gelecektir, ABD de yaşayan Rabia Kadir veya çizgisindeki bir kısım zevat Doğu türkmenistanda ortaya çıkar yakında.

Bu yolla kahramanca bir Ecdat destanı ivmelendirilerek, One Minute ve İsraille çekişme gibi senaryolardan etkilenen Arap halkının enerjisine bağlanacak. Böylece bütünleşen bir strateji ile seçime yönelik puan alınacak, hemde Emperyalistlerin Orta Asya ve Kafkaslardaki stratejilerinde Türklerin maşa olarak kullanılacağı alt yapı hazırlanmış olacak.

Bu Seçime kadar Muhaliflerin çeşitli Dümenlerle, (sanal terör ilişkilendirmeleri vs.) ile tasfiye edilmesi ve susurulması için tutuklamaların geleceği kesindir.Bu yollarla ve Hile entrika ile Seçimi de alırlarsa Faşist düzen oturacak ve NATO Füzeleri ile buraya çökecektir.

Türkiye dönüm noktasındadır, hainler Azerbaycan, Kazakistan, Türkistan vs. bir çok yerde ABD ile birlikte kurdukları sanal Türk örgütleri ile faaliyettedir. Eski ABD Projesi olan Yeşil kuşak Stratejisi güncellenip genişleyerek devreye girmektedir, oyun büyüktür.

Bizim içimizde Ordumuza saldıran Fethullahın teşkilatı başta olmak üzere, CIA yapımı İslami görünümdeki yapılanmalar, CIA ile birlikte Dünya çapında çalışmaktadır. Sınırlar dar gelmektedir, herkes geniş düşünsün gün aklın ve bilginin günüdür.

Bu bölgede Demokrasi havarisi kesilen ve işbirlikçileri eliyle bize Demokrası getireceklerini iddia eden, fakat faşist bir yapıyı destekleyen Batılı Emperyalist Devletlerin Afrikadaki sefalette payı olduğunu çok iyi biliyoruz... Zencileri köle olarak sattıkları devirlerden bu güne çok şey değişmemiştir.

Yurtsever Yurttaş








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder