20 Şubat 2011 Pazar

İSLAM KAHRAMANI SENARYOSUNA HOŞ GELDİNİZ, TEKMİLİ BİRDEN NON STOP…



Yağmacı bir zihniyet her şeyimizi yedi, malum kesimin yolsuzlukları arşı alaya çıkmıştır. Mısırda Tunus'ta gözden çıkarılıp tasfiye edilenlerin durumu belliyken, bizde benzer yapıda olanlar Emperyalistler tarafından güçlendirilmektedir.

Wikileaks ın İsviçre de hesapları var açıklaması da aslında, Emperyalistlerin her numaranızı biliyoruz, bize yanlış yaparsanız işinizi bitiririz mesajıdır. Şu sıralarda bazı planlar ortama yedirilmektedir, bazı kurnaz ifadeler ve söylemler dikkatimizden kaçmamaktadır.

Bu arada ABD Büyükelçisi Francis Joseph Ricciardone’nin vazifesi de belli olmuştur, James Jeffrey den devir aldığı bu misyonda Davostaki One Minute senaryosundaki Moderatörün işlevini görerek Tayyibe Anti Amerikan imaj verecekleri ve Ergenekon vs. yürütmelere balans ayarı çekeceği anlaşılmaktadır.

Amerika'nın Ankara Büyükelçisi James Jeffrey’nin 2009 da Türkiye'nin Anadolu Tatbikatı'nı ertelemesi konusunda girişimler yaparak, İsrail’le çekişme konusunu gündeme getirmesine benzeyen bu girişimin amacı bellidir. Bu iki girişim birbirinin benzeridir ama güncellenmiş halidir ve dikkat çekicidir.

Bu durum, bu girişimlerin Erdoğan için Anti Emperyalist imaj yaratıp, İsraili kullanarak, Orta doğu Kuzey Afrika vs de yarattıkları sanal tabloyla bütünleştirip Halkı etkileyerek, Seçim öncesi elini güçlendirmeye yönelik halkla ilişkiler girişimi olduğunu ispatlıyor...

Neo Osmanlı ve İslam kahramanı senaryosuna hoş geldiniz, tekmili birden non stop, ABD Cemaat ortak yapımı, seyrediniz ama sakın yutmayınız peklik yapar.

Yurtsever Yurttaş


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder