8 Temmuz 2009 Çarşamba

ESİR TÜRKLERİN İKİ ATEŞ ARASINDA KIYIMINA GÖZ YUMULAMAZ!



Esir Türklerin Emperyalistlerin çıkarları uğruna iki ateş arasında kıyımına göz yumulamaz. Bu kitle hareketlerine çok dikkat etmek gerekiyor, esir Türklerin hali komple belli, Çin de melek değil ama bu bölgede çok hesap dönüyor. Dediğim gibi biz zıvanadan çıkıp Çin le ya da başkaları ile kapışırken, bizi kucaklayacak ABD dâhil daha bir sürü emperyalist şeytan var.

Süper güçlerin tepişmesi direk olmuyor, türlü entrika ve türlü insanlık dışı faaliyet Dünyanın her yerinde kol geziyor. Çin dâhil Emperyalist ülkelerin bu tip faaliyetleri utanç verici insanlık suçu olduğu inkar edilemez
ve güçlü Devletlerin mazlum halkları böylesine kıymasına göz yumulamaz. Doğu Türkistan ve bir çok yerde kışkırtmalar yapılıyor, bizi ve tüm Türkleri bu bölgede yakılacak ateşin içine çekmek için provokasyonlar tertipleniyor.

Tüm Dünya sathında bu tarz tezgâhlar kuruluyor, dikkat edin Türkiye’de Türk’lük Tukaka edilmeye çalışılırken, bu bölgede kışkırtılıyor. Kıyımı yapanda kışkırtanda suçludur, uyanık olalım ve geniş düşünelim! Hareketlenme başladı önümüzdeki süreçte tüm bölge ülkelerinde giderek kışkırtmalar hızlanacaktır, bu kalkışmalar çeşitli ülkelerde birbirine paralel gelişecek gibi duruyor hazırlıklı olalım.

ABD DÜNYANIN HER YERİNDE İŞBİRLİKÇİ BULUR.

ABD Monetaristleri tüm Dünyada olduğu gibi Çin içindeki Monetaristlerle de işbirliği içindedir. Uygurların davası tabii ki haklıdır Emperyalizmin savunulacak tarafı yoktur. Hal böyleyken bile, Çin deki esir Türkler Çin Emperyalizminin faşist baskısına ABD emperyalistlerinden destek alarak karşı durmaya çalışıyorsa eğer, durup düşünmek lazımdır.

Hele buna da ABD Monetaristleri ile iç içe olan ve orada korunan bir kişi önderlik ediyorsa orada bir garip işler dönüyor demektir. Yani Doğu Türkistanlıların önderi rolündeki Rabia Kadir bir iş kadını ve ABD ye yakındır, Fethullah’ında Dişil versiyonudur…

İNSAN LEHİNE BİLİMSEL BİR İDEOLOJİYE DAYANDIĞINI İDDİA EDEN ÇİN

Uygur Türklerinin davası bizce haklıdır ve destekliyoruz, İnsanlık adına faydalı önerileri olan bir ideolojiye dayandığını iddia eden Çinide bu vahşetle ortaya koyduğu ikiyüzlülüğünden dolayı şiddetle kınıyoruz.

Buna rağmen, Türkiye’deki Karşı Devrimcilere destek verip, Laik Demokratik, Sosyal Hukuk Devletini yıkarak, Atatürk devrimlerini ortadan kaldırmaya çalışan ABD ikiyüzlü bir tavır içindedir.

Türkiye deki işbirlikçileri eliyle Türklüğü yerin dibine batıran ABD’nin, Doğu Türkistan’da Türklüğü göklere çıkarması, Orta Asya’daki amaç ve hedefleri doğrultusunda bu olguyu kullanmayı planladığını göstermektedir. Önder rolündeki Rabia Kadir bu yönde işlev gören ABD işbirliğindeki bir Monetarist girişimcidir.

Birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım, ortalık karışırsa haberleşme kanallarımızı açık tutarak bağlantıyı kaybetmememiz gerekir, çünkü haberleşme ve haber alma kanalları art niyetli çevreler tarafından hedef alınacaktır. Katı ideolojik kamplaşmalardan kaçınılması gerekir çünkü her türlü ayrışma Emperyalistlerin işine yarar, bildiğiniz gibi zaten çeşitli kutuplaşmaları kaşıyorlar.

Bugün Türklüğü yerin dibine batıranlar, o eski soğuk savaş dönemlerinde Milliyetçiliği kışkırtıyordu. Bu gün Demokrasiden insan haklarından bahsedip Darbelere karşıyız diyenler, o günlerde Gencecik insanların idamını alkışlıyordu oyuna gelmeyelim.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

http://www.uygur.org/doguturkistan/haber/2007/03_30.html



1 yorum:

  1. FİLLER TEPİŞİRKEN NİCE CANIM OTLAR EZİLİYOR.

    YanıtlaSil