31 Temmuz 2009 Cuma

YÜKSEK ASKERİ ŞURA KARARLARI MERAK KONUSUDUR!


Tayyip, üzerinde yükselecekleri 4 ayağa işaret ediyor. Bunu, Eğitim, Sağlık, Yargı, Emniyet diye ifade ediyor. Eğitimde imam hatip meselesi hafif kalacak, çünkü yurt dışında eğittikleri kadrolarını Üniversitelere ve Milli eğitimin tüm hiyerarşisine yerleştirmeye hazırlanıyorlar.

Milli eğitim, Emniyet ve yargıda yaptıklarından sonra, Araştırma görevlisi, Asistan, Doçent, Profesör düzeyinde, yani Bilim kadrolarında da kesin hâkimiyet planlıyorlar.

Sağlıktaki kadrolaşmada buna entegre, Eğitim ve Sağlıkta özelleştirme iteleniyor. Yargıdaki baskıları belli, despotik yaklaşımları ortada, Emniyetteki F tipi vs. yapılanma ayyuka ya çıkmış durumda, peki ya TSK ve YAŞ?

Bu noktada da, TÜRKİYEYİ bölmek lafı hafif kalır, uzun süredir Anti Emperyalistleri susturmak, yurtsever muvazzaf Subayların terfilerini yakmak için, ETÖ sarmalı ve PKK şahitliği ile iftira kampanyaları düzenleniyor. Anti emparyalistleri tıktıkları hücrelerin anahtarlarını, 3000 - 3500 sayfalık içinden çıkılmaz iddianameler yazarak denize atıyorlar.

Hedef Anti emperyalistleri susturmak ve muvazzafların terfileri engelleyip, kendi yandaşlarını veya ABD ye yakın duranları üst kademeye oturtmak ve TSK’yi kavramak. ABD, Türkiye’yi sadece bölmek değil, ön planda kullanmak savaşa sürmek istiyor, hainlerde buna çanak tutuyor. Zaten eskiden beri bilinen ama inkâr edilen ve şu sıralarda iyice açığa çıkan Nükleer silah meselesi de ortada

1 / 8 / 2009 – 4 / 8 / 2009 Tarihleri arasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak olan YÜKSEK ASKERİ ŞURA kararları genel olarak merak konusudur. Ayrıca, yaşadığımız süreçlerden sonra, ETÖ sarmalı sebebi ile terfisi yanacak subaylar var mı? Varsa kimler? Onların terfi edememesi kimlerin işine yaradı? Bunların yapısı ne? Bütün bunlar merak konusu.

Ayrıca, TSK’nin ABD ye bağımlılığı ne merkezde? Kahramanlıklarına sonsuz güvendiğimiz Komutanlarımızın ABD ye karşı tavrı ne durumda? Yada Ordu içine sızan harici işbirlikçiler avantajlı durumdamı? ABD’nin dayanılmaz ağırlığı vatan hainlerine teslimiyetle sonuçlanabilir mi? Komutanlarımız, teker, teker Emekli olacaklar mı?

Bu emeklilikler, Pervez Müşerrefi çağrıştırabilir mi? Çağrıştırırsa, bizler gibi fedakâr milyonlarca Mehmetçiğin kaderi ne olacaktır? Daha da önemlisi, senelerdir Atatürk söylemleri atanların itibarı ne...............

Neyse, yani halimiz ABD, yani …… yolunda nice olacaktır? Bir sürü cambaz türlü dedikodu yayıyor! Bu varsayımlara inanmak ve hiç aklıma getirmek bile istemiyorum. Sonsuz güven taşıdığımız Komutanlarımızın, bu konularda milyonlarca Mehmetçiğin öz güveni için kamuoyuna mesaj vermesi lazımdır.

Çünkü vatan hainlerinin fısıltı gazeteleri işliyor ve moral gittikçe çöküyor. İlerde davul zurna ile askere koşan vatan evlatları yerine, dolmuşa binip Afganistan, İran vs. cephelere gidecek nesillerimiz söz konusudur.

Bu arada Askeri şüra bitti, hemen arkasından, Sayın Gül Paşalara şarap ikram etti diye bir haber gazeteler de ve internette patladı... Buyrun cenaze namazına, bu laf nereye gider kimse ilgileniyormu? Bu sadece bir başlangıç ve bu durum içine çektiklerinde ne itibar bırakır ne şeref bu böyle biline.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder