9 Temmuz 2009 Perşembe

OSMAN PAKSÜT TASFİYE EDİLİRSE, TERAZİ YANLIŞ TARTAR


Fotokopi Belge saldırısından sonra, Muhalefet gece uyurken geçekleştirilen kanun tashihi ile Emperyalistlerin desteklediği çevreler bir adım daha ilerledi. Muhalefetin bu konuyu Anayasa Mahkemesine taşıyacağı kesin olduğu için, şu anda hedef Anayasa Mahkemesindeki temeller.

Şu sıralarda, Samanyolu takımı toplarını bu yöne çevirdi, Anayasa Mahkemesindeki temelleri yoğun atışlarla yıkmaya çalışıyorlar. Hedef, senelerce vatana fedakarca hizmet vermiş Sayın Osman Paksüt, bunun sebebi ne olsa gerek?

Anayasa Mahkemesinin durumu belli, amaç hem temel bir kurumu daha kavramak, hemde Meclisten Muhalefetin uykusu sırasında geçen ve Sayın, Gül ün diller dökerek onayladığı kanun değişikliğini kesinleştirmek.

Evet, şu sıralarda hedef Sayın Osman PAKSÜT, dış destekleri garantilemiş laiklik karşıtı çevreler kendisini eşinin konuşmaları vasıtası ile sıkıştırıyorlar. Ahlak, Din iman söylemlerini dillerinden düşürmeyen bu çevrelerin, uzun zamandır bu tarz ahlak çizgisine ters CEYAR tekniklerini çok sık olarak kullandıklarını görmekteyiz.

Bu arada sayın Osman Paksüt'ün, Büyükelçilik vs. görevler yapmış, gizli kahramanlardan biri olduğunu vurgulayalım. Ülkemizde karşılık beklemeden hayatını tehlikeye atmaktan çekinmeyen hayatı boyunca Düşman ve teröristlerin namlusunun ucunda yaşayan gizli kahramanlar vardır, Sayın Osman Paksüt bunlardan biridir.

BAYAN PAKSÜT NE DEMİŞ?

Sayın, Osman PAKSÜT’ ÜN Eşi telefonda ne demişte takibe girmiş? Demiş ki, AKP’nin Laikliğe karşıt eylemlerin odağı olma kararı öncesi, üyelerden bir zat, Sayın, Haşim kılıcın Odasında görüşmeye katılmış ve birde telefon görüşmesi yapmış, bu telefon görüşmesi de bir banka hesabı ile ilgiliymiş.

Bildiğiniz gibi Sayın Bayan PAKSÜT, Ergenekon soruşturmasında tutuklu kişilerle irtibat halinde olmakla suçlanıyor. Esas olarak Haşim KILIÇ ve o zat için söyledikleri bu iddialarda ağırlık taşımıyor. Zaten bu gibi durumlar teknik takiplere hiç takılmıyor ve bu konu hiç incelenmeye değer görülmüyor.

Anayasa Mahkemesinin Laikliğe karşıt eylemlerin odağı olma kararı öncesi, Recep Usta Restoranda, Sayın Haşim Kılıçın ne işi vardı? Laikliğe aykırı eylemlerin odağı olmakla suçlanan AKP Milletvekillerinin arasında, Sayın Haşim Kılıç'ın karar öncesi ne işinin olduğu hiç merak edilmiyor.


Evet, Recep Usta Restoranda, AKP Milletvekillerinin arasında gülümseyen Fotoğrafları çıkan Haşim Kılıç’ın, orada tam o zamanda ne aradığını kimse sorgulamıyor. Anayasa Mahkemesinin, Laikliğe karşıt eylemlerin odağı olduğu, o sıradaki kararı ile kesinleşmiş çevrelerce yoğun saldırı altında olduğu bu sıralarda, bu konuların hiç sorgulanmamasının sebebi büyük merak konusudur.

RESTORANDA

Bu noktada, bu konunun bu yanı gözden uzak tutulmaya çalışılıyor gibi bir izlenim ortaya çıkıyor. Geçenlerde, Haşim kılıç’ın Recep Usta Restoranda AKP’lilerle çıkan fotoğraflarını merak ettim ama yoğun aramama rağmen bulamadım. Kızının Düğününün Fotoğrafları var ama önceki "Recep Usta" isimli restoranın açılış töreni ile ilgili fotoğraf yok. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç, Tarım ve Köy işleri Bakanı Eker, İçişleri Eski Bakanı Abdülkadir Aksu ve milletvekillerin iştirak ettiği açılıştaki şen şakrak Fotoğraflar yok, bulan olursa haber versin.

Bu haberlerin karartılarak, PAKSÜT vs. gibi haberlerin öne çıkarılması ilginçtir ve üzerinde durulması gerekir. Hele bu kadar yoğun bir gündem değiştirme faaliyeti varken. Uyuyan Muhalefet bu konuya eğilin, eğer Osman PAKSÜT tasfiye edilirse adaletin terazisi yanlış tartar, Kılıç da buna göre keser.

Saygılarımla
Yurtsever Yurttaş

1 yorum:

  1. ÇOK BİLİNMEYENLİ DENKLEM,KAFALARI KARIŞTIRMACA.

    YanıtlaSil