20 Ekim 2010 Çarşamba

TERCİHİNİZ PARİS ÜRÜNÜ TÜRBAN MI? TESETTÜR MÜ?


Türban tartışmaların yoğunlaştığı bu süreçte vekilimiz olacak koca adamlar bu konuya odaklanmış durumda. Bu beylerin her derdimizi bırakıp Türban konusunun bir ucuna yapıştığı bir zaman da, bu konunun tam olarak bütün açıklığı ile anlatılması ve anlaşılması lazım...

Bu allı güllü morlu seksi Türbanlı kadın kıyafetleri, Şule Şenler ile başlayıp, Fethullah yorumları çizgisinde gelişmiştir. Türban sorunu diye özetlenen bu tesettür konusu, Dünya çapında özendirme ve enformasyon amaçlıdır ve Paris te üslenip, aslına zıt bir Tesettür modası yaratan amacı belli olan belli yöndeki yorum ve çalışmanın ürünüdür.

Bu konuda çalışanlar Trilyonlarca servete de ulaşmış durumdadır, bu da kesinlikle vurgulanmalıdır. Bu konu Muhalefetin salak tarzıyla çözülemez, kendilerini paralasalar bu Türban konusu mevcut tartışmadaki haliyle, 2011 seçimleri öncesin de sadece AKEPE ve malum sahtekârlara yarar...

Konunun aslı Bahriye Üçok Hocamızın anlattığı gibidir, İran, Afganistan ve ABD uydusu Suudi örneği de bunu ispatlamaya yetecektir. Bunu iyice kafalara sokup bu sahtekârlığı engellemek şarttır. Bu türban için maaş alan kızların varlığı senelerdir konuşulur ama kimse bu işin aslını ve bu gelir kaynaklarını araştırmaz.

Bu kapalı ama seksi kıyafetin yada mütevazide olsa Türban'ın çarşafa ya da burkaya geçiş dönemi olarak değerlendirildiği her zaman söylenmiştir bu işleri destekleyen kurnaz tacir Emevi anlayışına sahip çevreler tarafından.

Bu kızlar, bu konunun aslının uygulanması halinde ya aslına dönecek, yada bu yolda devam etmeyecektir. Sayın, bizim kaderimizi devamlı kötü etkileyen zatlar, Düzenbazların ekmeğine yağ sürmekten ve bizi yan getirip batırmaktan vaz geçiniz.


Yani bu işin çözümü aslının ne ve nasıl olduğunun anlaşılmasına bağlıdır. İnançlı ve Dini bütün oldukları öne sürülen kadınları, başı açıklardan daha seksi ve cazip cinsel objeler haline getiren bu şaşaalı modayı engelleyin. Bu yapılırsa çıkarları için bu konuyu körükleyen Erkeklerin takkesi düşer.

Samimi inanç içinde olan hanımlar da bırakın renksiz ve cazibeyi engelleyen şekilde samimi olarak inancının gereğini yaparsa yapsın, zaten buna bir engel yok.
Bahriye Üçok Hocayı iyi dinleyiniz, anlattıkları çok açık.

Yasak kalkıp izin verilse bile, eğer yorum Art niyetli Emevi zihniyetli Erkeklerin yönlendirmesinde ve sağlıklı değilse, zaten bu inanç engelliyor ortalıkta salınarak dolaşmayı...

Yurtsever Yurttaş

BUYURUN TIKLAYINIZ VE BU KONUNUN ASLINI BAHRİYE ÜÇOK HOCADAN DİNLEYİNİZ.




NOT:
YURTSEVER YURTTAŞ BLOG SAYFASINDA YER ALAN ARAŞTIRMA VE YAZILARIN BÜTÜN HAKLARI MAHFUZ’DUR KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMASI DURUMUNDA YASAL İŞLEM YAPILACAKTIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder