23 Kasım 2009 Pazartesi

BÜTÜN VATANSEVER TARAFLARA DUYURULUR!

Değerli kardeşlerim içinde bulunduğumuz süreçte, CIA vs. karıştırıcı kötü niyetli unsurlar kendilerini sağlama almak için eski Komünist Faşist kavgalarını kaşıyarak canlandırmaya çalışıyor. Bu konuda, açıklanan, ODC vs. yapılanmalar tam siper tetikte beklemektedir.

Yaşadığımız süreç içinde gelinen noktada, kendini sağ olarak niteleyen kesimin alperenler dışındaki büyük bölümü Antiemperyalizm de birleşmektedir. CIA vs, unsurlar bu durumdan son derece rahatsızdır. Bu yüzden Askeri Darbe için kışkırtmak, Komünist - Faşist, Alevi- Sünni ya da her türlü buna benzer olguyu ve zıtlaşmayı yaratmak için fırsat kollamaktadır.

Bu yüzden Provokatörlerin oyunlarına yağ sürmemek için, bütün tarafların eski kutuplaşmaları çağrıştıran, simge, slogan gibi, bilgi bilinç durumu düşük kesimleri ürkütecek ve yanlış anlamalara sebep olarak bu namussuzların safına kaymasına sebep olacak unsurların kullanmamasında fayda vardır.

Bu Milletin evlatları birbirini tahrik etmekten kaçınmalı, aynı safta toplanmalıdır, Lütfen bu konuda hassas olunuz, KÖTÜLER kapıdadır. Bu husus bütün yurtseverlere önemle duyurulur, bunun bütün kardeşlerimize ulaştırılmasında fayda vardır, sevgi ve saygılarımla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder